Цитирай Първоначално написано от kamenski88 Виж мнението
Е не всички са си намеpили онези работи на улицата като някои от форума дето все се изтъкват какви ебачи са и колко са минали, че да са си поживели и пое*али стабилно преди да се оженят. Защо вие да имате право да наебете цели села преди да се ожените, а другите да нямат това право? Не всеки се ебе от 15-16 годишен като изпадняците. То на 15 не знаете още дали ви се ебе или пикае.
На никой не му е 'морално позволено' (или там както се изказа) да наваксва с ебането като си има приятелка. Той може да прави каквото си иска, като моралът в случая няма никакво значение. Като наебе 2-3 нека да тръгне да обяснява на приятелката си как му е 'морално позволено' да го прави, защото е назад с бройките и трябва да гони връстниците си. Ако тя е ОК с това, всички са доволни. Като не си можел да ебеш на 15-16, щото не си знаел как да привличаш момичета, си е твой проблемът. Като искаш да наваксваш с бройката, правиш избор. Или лъжеш приятелката си и в същото време спиш с друга, или не се обвързваш и си тряскаш каквото ти падне. Всичко е въпрос на избор.

Нямам нищо против готините 30 до 40 годишни майки. Има някои много запазени и големи мръсници, които могат да ти причинят неща, които една 20 годишна няма да може. Тук спор няма. Но да тръгнеш да ми обясняваш, че малките за нищо не ставали, били прости чалгарки и прочие.. Гроздето е кисело, а?

Аз на 15 много добре знаех кога ми се ебеше и кога ми се пикаеше.