- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 20 годишен - нямам сефте !
Един 20 + годишен мъж (дори такъв не бих те нарекла), които твърди, че е добре образован и, чието мнение е по-високо от това на всички други, си пълен идиот. Липсват ти първите 7 години - никога, пак повтарям никога, не се пожелават такива неща, дори и на неприятел. Да не говорим, че "поезията" ти не струва, нито пък аргументите ти, и когато виждаш, че всички са настроени срещо теб и губиш, го обръщаш на лични нападки и обиди - най-голямата грешка в един дебат.
Ти си един пикльо.
Лек ден ти пожелавам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не съм излязла от смотана панелка в чужбина - по-голямата част от живота ми съм прекарала живеейки в различни европейски страни. Мога да се нарека дете на Европа - никога не съм се задържала на едно място. Нито пък се надувам. И за твое сведение дядовците и бабите ми са редом от София.
*shrugs* Няма значение на колко си. Вече изразих мнението си за теб, а годините ти няма как да го променят.
You lack talent and (obviously) brains,
so there is a question I'd like to ask you:
Why don't you crawl back to
the cave you came from?
Здравейте и аз търся спонсори. От малко градче съм, сега съм в София, но нямам връзки и познанства в музикалните среди.
Искам да се занимавам с пеене и да стана звезда.Смятам, че имам таланта и хъса, но не става без пари. Имам много скандални идеи за ПР и реклама.
Някой готов ли е да ми стане продуцент. Мога да пея всичко - от поп-фолк, през поп и денс, до рок и метъл. Как да намеря човек, който да ме продуцира?
големи драми хахха
Чета ,някои обиждат хората от село?
И защо? Всички имаме корени от там
По времe на нашите дядовци и баби градовете са били по-малки от селата - всички го знаем
Сега замряха всички села
Всичко стана пумия и лайна .
Скоро само цигани ще има..
Ей ви българската политика ..
Защото говорят наизуст... А да не говорим, че на големите градове огромна част от населението е дошло от селата в следствие на урбанизацията... Хората са си хора независимо къде живеят. Както в селото има необразовани простаци, така и в града ги има. Също така, както в града има интелигентни хора, така и в селото ги има. А такива изказвания от рода на "хората от село са тъпи и необразовани" са направо трагични...
--------------------------------------------------------
Няма смисъл, оставете си го да паразитира на воля по форумите, очевидно няма да еволюира до съзнание скоро. Мисля, че всеки от нас успя да се поучи, че наистина съществуват рядко тъпи хора. За мен беше предизвикателство да приема, че в действителност толкова си му е капацитетът.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от loveca777 : 01-19-2012 на 16:28