.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от kamenski88 Виж мнението
    Вие сте с една дума селяни.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Един 20 + годишен мъж (дори такъв не бих те нарекла), които твърди, че е добре образован и, чието мнение е по-високо от това на всички други, си пълен идиот. Липсват ти първите 7 години - никога, пак повтарям никога, не се пожелават такива неща, дори и на неприятел. Да не говорим, че "поезията" ти не струва, нито пък аргументите ти, и когато виждаш, че всички са настроени срещо теб и губиш, го обръщаш на лични нападки и обиди - най-голямата грешка в един дебат.

Ти си един пикльо.

Лек ден ти пожелавам.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Какви аргументи имаш? Излезе от смотаната панелка в чужбина и стана европейка. И кво само се надуваш, че си от смотаното филибе, ама сто на сто и твоите баби и дядовци са дошли с налъмикте от село.
    Какво значение има.
    Някои одтанахме тук с цел да водим стадото, като ти си един тип характерна овца. Всъщност , подсетете ме за животно, дето вечно е недоволно и не помага за да се оправи положението.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София, България
    Какви аргументи имаш? Излезе от смотаната панелка в чужбина и стана европейка. И кво само се надуваш, че си от смотаното филибе, ама сто на сто и твоите баби и дядовци са дошли с налъмикте от село.
    Не съм излязла от смотана панелка в чужбина - по-голямата част от живота ми съм прекарала живеейки в различни европейски страни. Мога да се нарека дете на Европа - никога не съм се задържала на едно място. Нито пък се надувам. И за твое сведение дядовците и бабите ми са редом от София.

Град
    София, България
    *shrugs* Няма значение на колко си. Вече изразих мнението си за теб, а годините ти няма как да го променят.

Град
    София, България
    За каква усмивка говориш?

Град
    София, България
    You lack talent and (obviously) brains,
    so there is a question I'd like to ask you:
    Why don't you crawl back to
    the cave you came from?

Здравейте и аз търся спонсори. От малко градче съм, сега съм в София, но нямам връзки и познанства в музикалните среди.
    Искам да се занимавам с пеене и да стана звезда.Смятам, че имам таланта и хъса, но не става без пари. Имам много скандални идеи за ПР и реклама.
    Някой готов ли е да ми стане продуцент. Мога да пея всичко - от поп-фолк, през поп и денс, до рок и метъл. Как да намеря човек, който да ме продуцира?

Banned Мега фен
    големи драми хахха
    Чета ,някои обиждат хората от село?
    И защо? Всички имаме корени от там
    По времe на нашите дядовци и баби градовете са били по-малки от селата - всички го знаем
    Сега замряха всички села
    Всичко стана пумия и лайна .
    Скоро само цигани ще има..
    Ей ви българската политика ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    големи драми хахха
    Чета ,някои обиждат хората от село?
    И защо? Всички имаме корени от там
    По времe на нашите дядовци и баби градовете са били по-малки от селата - всички го знаем
    Сега замряха всички села
    Всичко стана пумия и лайна .
    Скоро само цигани ще има..
    Ей ви българската политика ..

Защото говорят наизуст... А да не говорим, че на големите градове огромна част от населението е дошло от селата в следствие на урбанизацията... Хората са си хора независимо къде живеят. Както в селото има необразовани простаци, така и в града ги има. Също така, както в града има интелигентни хора, така и в селото ги има. А такива изказвания от рода на "хората от село са тъпи и необразовани" са направо трагични...

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма смисъл, оставете си го да паразитира на воля по форумите, очевидно няма да еволюира до съзнание скоро. Мисля, че всеки от нас успя да се поучи, че наистина съществуват рядко тъпи хора. За мен беше предизвикателство да приема, че в действителност толкова си му е капацитетът.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Защото говорят наизуст... А да не говорим, че на големите градове огромна част от населението е дошло от селата в следствие на урбанизацията... Хората са си хора независимо къде живеят. Както в селото има необразовани простаци, така и в града ги има. Също така, както в града има интелигентни хора, така и в селото ги има. А такива изказвания от рода на "хората от село са тъпи и необразовани" са направо трагични...
    Точно, а пък този израз - селяни , тъпи и необразовани стана хит сред всички вече
    Има много умни и интелигентни хора с висше образование по селата (особено в Родопите) ..
    Не че ,аз съм от село, от град съм, но е така
    Последно редактирано от loveca777 : 01-19-2012 на 16:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си