.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на D1esel
    Хващаш я някой път, вадиш го, тя ще го хване сама. В началото може дса се дърпа, но бъди по-настоятелен.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Хващаш я някой път, вадиш го, тя ще го хване сама. В началото може дса се дърпа, но бъди по-настоятелен.
    ТОЧНО ! накрая ще си го държиш пак сам...

Аз ще ти дам 1 съвет: когато се натискаш с нея, някъде у вас или у тях или на место където сте само двамата (за предпочитане е у тях или у вас) действай с рачички до момента, в който я усетиш, че е възбудена и просто и кажи, че нямаш намерение да правите нищо повече докато тя не го пожелае сама

Ще ме питаш защо ми е да се възбуждаме и да не правим нищо и на теб да ти е гадно и на нея , но повечето момичета очакват в този момент ти да ги пришпориш да го направите, мисля че така тя ще почне да осъзнава, че всичко зависи от нея и си готов да я чакаш. След известно време тя сама ще пожелае стига да и покажеш, че може да ти се довери и да и избиеш от главата притеснението, че ще боли и бла бла бла сещаш се какви си ги мислят преди 1вия път
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Възбуждай я нежно и й доставяй удоволствие! След няколко пъти ще ти пусне.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    България
    Аз мисля, че и тя го иска, но все още не е готова за това.По-добре поговори с нея на тази тема и я питай открито дали иска или не

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си