.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра

Smile Кокетна.ком - мнения ;р ?

Поръчвали ли сте си от там ? Какво мислите за нещата струват ли си парите,същите ли са като на снимките или са парцалаци ??Номерата отговарят ли?
    Харесах си неща от там и се чудя дали да си поръчам ;р
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Поръчах веднъж и не останах доволна!Дрехите не бяха хубаво качество и след едно пране се раздърпаха,но иначе номерата отговарят (поне при мен).Това е лично мое мнение..може би не с всички тяхни дрехи е така!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    При мен и номера не отговори.Ужасно голяма ми беше.Помолих консултанта за мерки тя ги каза.Бяха супер и като дойдоха +5см в талията и по-голяма чашка на бюстието...

Banned Мега фен
    ами аз съм чувала добри отзиви,но не съм поръчвала,а и като цяло мисля,че тия пари можеш да ги дадеш за нещо по-качествено..

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Чат-пат има нещо готино, ама аз не смея дрехи да поръчвам след като изпатих с едни бански, които съм ги скрила да не ги гледам, че ме е яд. Както и да е, не бяха от Кокетна, но си е по-добре ръка да пипне, като става дума за дрехи. Едно време имаха магазин на Плиска и там можеше да се видят нещата, сега го няма. Не знам дали просто са го преместили или си нямат магазин.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Еми аз не съм си поръчвала, но има хубави неща за приемливи цени. Чувала съм добри отзови, но не знам защо не вярвам на качеството за дрехи от нета ... Или за парфюм или за каквото и да е от интернет и едва ли някога ще си поръчам
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ега ти парцалите.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    За тея пари,които предлагат дрехите,може и във всеки град да си намериш такива дрехи,че даже и по-евтини.Примерно една блуза от сайта е 45лв,аз мога да я намеря в Пловдив за 30лв.

Голям фен
    Град
    София
    Кокетна=Курветна!
    Queen of the Damned

Супер е онлайн магазина. Аз съм редовна клиентка и съм изключително доволна. Правят много промоции. Дрехите винаги идват на време, отговарят на това, което виждаш... Коректни са, дори ми пратиха подарък за осми март ( пазарувам и от други онлайн магазини, но такова нещо не ми се е случвало ) Купувала съм си ботуши, които носих втора зима и ще ги нося и трета,... имам няколко рокли, сандали, чанта... за мен лично са супер!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Никак не ми харесват роклите там. Повечето са типични за нашенския чалга вкус.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Купих си рокля за бала на приятеля ми от там.Поръчките идват навреме и номера ми пасна.Доволна съм.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Никак не ми харесват роклите там. Повечето са типични за нашенския чалга вкус.
    Съгласна съм.. Намират се и някой приемливи неща, но повечето....
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Имам приятелки които си поръчват неща от там и са доволни, но аз лично не съм поръчвала и нямам намерени.. нищо не ми хваща октото .. може и да има тук- там, но рядко ..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Лично аз не съм си поръчвала, но имам една позната, която е. Резултатът беше просто ужас: ужасно голяма, не отговаряше на самия номер. Чашката беше също голяма. Абе, като цяло не ставаше. Само, дето напразно отидоха парите й.

Мега фен Аватара на Hilary_
    За тия пари можеш по - хубави парцалки да си намериш.

Супер фен Аватара на scrooper
    Аз си поръчвам понякога от разпродажбите, като внимавам за материята. Доволна съм.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Има хубави неща,ама не си струват парите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си