- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПАНИКААА!!!! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
ЗДРАВЕЙТЕ,
с приятеля ми правихме секс преди 1 час някъде с презерватив.Той не свърши в мене обаче след като свърши си го вкара пак 2 пъти и когато махнахме презерватива забелязахме че е скъсан.Не беше скъсан отдолу ами по нагоре някъде към 4 5 пръста нас ''главичката''.Този месец ми дойде на 6, а предния на 8 не ми е редовен. Възможно ли е да сам бременна??????? МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!
И без тъпи коментари моля.
Свърши извън теб и после ти вкара пълния със сперма презерватив още 2 пъти? Къде ви е акъла, бе хора?
Първо си изчисли овулацията, след това се паникьосвай.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Изчислих я показа че е някъде към 21
Ние го направихме веднаж после сменихме презерватива и продължихме с нов обаче не знам с кой от двата си го вкара пак (другия беше здрав)
Е ние ли да знаем?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
21 ти е овулация...не се филмирай.
maDamn
Опитай се да си спомниш с кой презерватив е бил. Изчисли си ПРАВИЛНО овулацията. Не се филмирай излишно. Ако толкова ти е притеснено отивай до аптеката и си купи тест за бременност. Няма как да ти кажем 100% дали си или не си бременна, но не мисля, че трябва да се притесняваш.
Не си бременна офц.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Теста не се ли прави след като ти закъснее и ако си направя сега ще покаже ли с точност??
При евентуално закъснения , 14 дни след рисковия ак или 7 , зависи какъв тест купиш!
maDamn
И на мен се случи веднъж...не си бременна ...пий някви ескапели за всеки случай
Каква овулация изчислявате, като момичето си каза, че цикълът и не е редовен?!
Не мисля, че се е получил гаф, спокойно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Каква овулация изчислявате, като момичето си каза, че цикълът и не е редовен?!
Не мисля, че се е получил гаф, спокойно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Стискай палци всичко да е наред и другия път умната.
Welcome to the Jungle...
Вие да не сте използвали презервативи от 15ст ? Ви дупчица хах