.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question POMOGNETE MI DA SE SPRAVA

zdraveite , kazvam se Gergana Popova i sam ot Sofiq zaminah da u4a za London , no u4ilishteto izobshto ne mi dopada , ne namerih priqteli i prosto 4ustvam 4e mqstoto ne mi e v London. Lipsva mi Sofiq , otkakto zaminah ne izlizam stoq samo pred laptopa , no dokato bqh v Sofia izlizah s priqteli i si prekarvah otli4no. Molq kajete mi kakvo da prava za da moga da se varna da u4a v Sofia , Mnogo iskam da u4a v 51- sou . no roditelite ne mi razre6avat da se vurna !!! Pomosht kajete kak da se sprava qvno e 4e nqma da se polu4i v London.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    1. Пиши на кирилица.
    2. Откога си там?
    3. За 2 седмици (дори 3 месеца) няма как да очакваш да намериш куп приятели. Първите няколко месеца е така, докато не свикнеш и не намериш приятели.
    4. На колко си? 13?

На 16 години съм

10 Месеца немога да се справя

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Е, то се иска и позитивно гледане на нещата. Няма как да ги накараш да те върнат - пък и имаш още малко години до пълнолетие.

Излизай навън, запиши се на спорт, срещай се с нови хора, прояви желание - не мрънкане по форуми колко било ужастно.

Да, това е така, искам да се справя да имам приятели и да спортувам, но просто чувствам че това не е моят град ( просто искам съвет, не мрънкам дали ще е по добре да се преместя в Бристол? )

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Не се отказвай, малко хора имат възможност като твоята. Моите родители не биха ме пуснали за нищо на света. Аз бих се възползвала излез някъде (ако не знаеш езика се опитай да го научиш), разходи се, запиши се на танци, спорт или нещо което ти допада като хоби. Гледай да си намериш някоя приятелка без значение дали е задръстена или не засега толкова. Вече като постигнеш тези цели си определи по-високи.
    Но знай, че изхода не е да си пред лаптопа. Родителите ти сигурно са те пуснали с цел да отидеш да учиш, да имаш по-добро бъдеще, не ги разочаровай. Неможеш цял живот да бъдеш с приятелите ти, които са в София. Успех

Благодаря за съветите, ще обмисля решението си !

Мега фен
    Град
    Earth...
    1. Кирилица!
    2. Споко! Първите 1-2 год ще ти е супер шибано... Лека по лека нещата ще се наредът.

anonymous708973
    Guest
    Оле, защо не мога аз да отида да уча в Лондон, по дяволите?!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кирилицата е задължителна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си