.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Завист..

Повече от фен

Question Завист..

Ако ежедневно сте заобиколени от завистливи хора.. как се справяте с това? Говоря за хора, които дори не могат да прикрият завистта си. Злобни и звастливи.. Игнорирате ли ги или или постоянно хабите енергия, време,внимание да се заяждате с тях?
    Говоря за завист, заради това, че с лекота ви се отдават неща, които на тях не им се получават дори и с много усилия. Жертва ли сте на завист, заради по-добро материално положение или успехи в училище/ университет и т.н.?

Всички ние сме заобиколени от завистливи хора. Тва е типична черта за нас българите- издигне ли се някой трябва да го оплюем, да му поречим да се развива. Аз самата срещам такива хора на всяка крачка. Но знай че когато някои се заяжда с теб, обижда те, опитва се да те нарани той има за какво да ти завижда, защото ти си нещо повече от него и ако тръгнеш да му отвръщаш слизаш на неговото ниво. Най- важното е когато някой се заяжда с теб да запазиш самообладание, да го игнорираш- просто го подмини с високо вдигната глава дори отвътре да ти ври и кипи и той ще се пукне от яд. Защото отвърнеш ли му той разбира че си е постигнал целта.

Супер фен Аватара на sladkalady
    За да ти завиждат,значи има за какво.Аз също съм заобиколена от завистливи хора,но гледам да не им обръщам внимание.
    Игнорирай ги и не се занимавай с тях.не е хубаво да имаш в обкръжението си завистливи хора,защото могат много да ти навредят
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Завистливите хора са прости хора. Не ти трябва да подържаш отношения с такива индивиди. 1 интелигентен човек не завижда, и именно с такива хора искаш да дружиш.

Повече от фен
    Благодаря Ви за мнението и съветите, Nakadah, sladkalady, magneticfields ! Както отбелязахте- наистина става въпрос за прости хора, които дори не могат да прикриват завистта си. В началото ме натоварваше това, но сега вече просто търся мнения- кой и как реагира. Игнорирам ги, но простотията не прощава, а нахалството им е безгранично. Не съм се сблъсквала с такъв тип хора никога. Ако бяха интелигентни хора щяха да подходят по друг начин, но за елементарния човек няма граници. Надявам се в един момент те да свикнат с положението, че има хора, на които им се получават нещата по-лесно и са по-амбициозни от тях. Стигнах до там, че да моля преподавателите да не казват оценките ми пред тях, за да не ги дразня. Надявам се с времето да свикнат с мисълта, че има хора, които са по-добри и амбициозни от тях и са си виновни само те и техния мързел.

Мега фен Аватара на Chacho
    Никога не съм могъл да разбера какво поражда завистта. Има хора, които цял ден могат да обсъждат какво има в чуждата паница и ми е непонятно как може да ги вълнува това. Дразнят ме завистливите и гледам да изразявам дразнението си, за да са наясно, че не ме устройва такова поведение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Еми просто ги игнорирай. Те са прости хора, щом ти завиждат има за какво. Ти си постигнала нещо, а те не. И тъй като са прости и няма какво друго да направят ти заиждат. Аз не им обръщам внимание. Не ми се занимава- не си струва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си