.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Мега фен Аватара на D1esel

Преди малко ми се обади по телефона една жена, която ми предлагаше...

...някакви продукти, които ако искам бих могъл да закупя. Направо ме заболя сърцето! Наистина! Тази жена ми се обади в 8:30 вечерта, с цел да изкара някой допълнителен лев, от мен, който също нямам средства. Когато и казах, че нямам време да разговаряме, усетих мъката в гласа и разочарованието в гласа ѝ! Пожела ми лека вечер, аз и пожелах същото. Но просто наистина ви казвам, адски тъжно ми стана Просто защото знам до какво положение са изпаднали хората, които се обаждат за тези продажби

Мега фен
    Дизеле по-добре пускай само трол теми, че от тия твойте сериозни теми ми идва или да зарева или да си туря въжето
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Дизеле по-добре пускай само трол теми, че от тия твойте сериозни теми ми идва или да зарева или да си туря въжето
    За съжаление животът не е само радост... Повечето е тъга

M215
    Guest
    Който пише и развива турски форуми, утвърждава това положение в страната.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Като се е е*ала като разпрана, сега да се чуди как да си храни децата

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Като се е е*ала като разпрана, сега да се чуди как да си храни децата
    Наси, ама темата е сериозна

Град
    Пловдив
    Еми сериозно де, ако нямаше деца, нямаше да се чуди от къде да изкара пари, щеше да се задоволи и с малко

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ти нали беше богат, бе? Що не помогна на жената ?

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Става ми по-гадно за онези, които предлагат по вратите стоки. По телефона пак не e оферта, но да видиш отчаянието в лицето на човека и да му тръшнеш врата под носа е меко казано отвратително...
    yep.... reality bites -.-

качила те е на черешата дето има един лаф, няма за кво да се депресираш, пълно е с телефонни измамници

M215
    Guest
    Еми сериозно де, ако нямаше деца, нямаше да се чуди от къде да изкара пари, щеше да се задоволи и с малко
    Работата е там, че има и много млади хора без деца, в същото положение. Това е поради същата причина, поради която не може да направите избор кой е правилния форум за писане.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от M215 Виж мнението
    Работата е там, че има и много млади хора без деца, в същото положение. Това е поради същата причина, поради която не може да направите избор кой е правилния форум за писане.
    Като няма работа, има помощи ... стига да искат, винаги могат да се ограничат с най-необходимото. Не може да ми ревеш че имаш 5 деца или че пушиш по 5 кутии цигари на ден, и да очакваш да те съжаля

M215
    Guest
    Кой те излъга за тия помощи?
    Последно редактирано от M215 : 01-17-2012 на 21:37

Град
    Пловдив
    Не съм много на ТИ с тия неща, ама съм чувал че всеки има право на някви 50-100 лева ако не работи

M215
    Guest
    Ами не знам, ама на мен само топленето ми е над 200. А яденето и другите неща? И да дават някакви пари, ги дават 6 месеца, а после?

Град
    Пловдив
    Ще си вземеш едно одеало и няма да пускаш парно - ето ти 200 спестени лева

M215
    Guest
    Не може - аз съм зиморничав и ми е студено при под 28 градуса, а при 20 замръзвам. При по-малко сигурно няма да оцелея. Без майтап - на студено изобщо не мога да заспя. Да не искаш да спя и с шапка и вкъщи да стоя с най-дебелото си зимно яке? То да живееш такъв живот не е по-добре, отколкото да ходиш по хората да търсиш да спечелиш някой лев.

Преди 2 години като бяха протестите, хората казваха, че ходят там, защото вкъщи им е също толкова студено. А беше кучи студ навън. Само че не знаеха срещу какво да протестират и в кой форум да пишат и ето ги сега пак нямат пари.

Виж я тая бабичка - излиза навън, за да се вози в трамвая, за да се стопли, защото няма парно. Прави сметка. А какво е да живееш така цяла зима:

http://vbox7.com/play:7fc4509a

За мен студът е инквизиция, концлагер - само човек, който не го е изпитал достатъчно дълго време, не може да го оцени. Вие цял живот сте били на парно и не знаете какво значи да умираш от студ!!
    Последно редактирано от M215 : 01-17-2012 на 22:21

Град
    Пловдив
    Не може - аз съм зиморничав и ми е студено при под 28 градуса. В момента е 26-7 градуса. Аз и през лятото спя с печка до леглото включена (без м. август). Като ходя на море, си нося печка от София, която работи цяло лято.
    Ахахахахаха на плажа в 40 градусова жега с печка

Не може - аз съм зиморничав и ми е студено при под 28 градуса. В момента е 26-7 градуса. Аз и през лятото спя с печка до леглото включена (без м. август). Като ходя на море, си нося печка от София, която работи цяло лято.
    OMG пич, просто ме изумяваш Аз си пуснах печка веднъж през Юли, ама беше само веднъж Лятото с яке ли ходиш?

M215
    Guest
    Ахахахахаха на плажа в 40 градусова жега с печка
    Тя не е за плажа, а за хотела докато спя.
    Вижте ми и редактирания пост по-горе.

M215
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    OMG пич, просто ме изумяваш Аз си пуснах печка веднъж през Юли, ама беше само веднъж Лятото с яке ли ходиш?
    Винаги съм с яке - понякога заради джобовете, но така или иначе никога не ми пречи.

Това е поради същата причина, поради която не може да направите избор кой е правилния форум за писане.
    Хах, а да ти е идвало на ум, че не всеки кръстосва форумите? Аз например пиша само тук.
    Освен това мисля, че пишещите по форуми не сме толкова много, никой от хората, които познавам не пише по форуми.

Само че не знаеха срещу какво да протестират и в кой форум да пишат и ето ги сега пак нямат пари.
    Ето пак - кое те кара да смяташ, че повечето хора пишат по форуми!? По-скоро много от хората имат Фейсбук, но доста по-малко висят по форуми. А и Фейсбука намали популярността на повечето форуми.

M215
    Guest
    Аз мисля, че организацията ставаше по Интернет - дали ще са форуми или фашистбук - все едно. Важното е в кой сайт да пишеш и кой - не. А който не пише изобщо - това за него не се отнася. Но ако имат фашистбук, се отнася.
    Щом ти пишеш тук, значи ползваш форуми - а това, че не ги кръстосваш, говори само за теб. Все едно да гледаш телевизия, ама само една програма - Канал 1 например.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението

и аз съм си пускал печката лятото
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Аз мисля, че организацията ставаше по Интернет - дали ще са форуми или фашистбук - все едно. Важното е в кой сайт да пишеш и кой - не. А който не пише изобщо - това за него не се отнася. Но ако имат фашистбук, се отнася.
    Щом ти пишеш тук, значи ползваш форуми - а това, че не ги кръстосваш, говори само за теб. Все едно да гледаш телевизия, ама само една програма - Канал 1 например.
    Форумите са виртуални кенефи за хора без работа. Също и плювалници, където повечето се хранят един друг. А аз скоро няма да пиша тук и ще блокирам тоя сайт. Това си е чиста загуба на време! А ти вероятно пишеш в 20 форума и само висиш пред компа като виртуален плъх.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си