- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- постави заглавие на досегашният си живот!
Яко фън и ден за ден : )
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Това не е точно с 2-3 думи но...
Никога не мога да изразя себе си, да покажа на другите точно това което е вътре в мен.
Мислиш. че ако намериш точния човек, ще си 100 про щастлив, но го откриваш, заедно сте и се оказва, че трябва да работиш над себе си по друг начин и причината да не си се чувствал пълноценен преди, е била в теб, а не в липсата му.
Или, толкова време си се опитвал да се харесаш на другите, а е трябвало просто да се харесаш на самия теб.
I live in Wonderland and we are all mad here.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ебала съм му и живота
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Големите мечти.
Мечтател .
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Мързел, отчаян от себе си..
Бравос, много яка тема!От половин час мъдря к'во да напиша!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Разплаках небето.
Много свежа тема. Харесвам. ;]
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
"Ирония и други трагични елементи в комедийния жанр"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Океан......
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тяло с две души!
Може и "РАЗДВОЕН"
Moже и "Двойнствен живот"
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
The secret diary of a call girl
Да откриеш себе си..
Целият ми житейски път до момента премина в това, ако направя филм така ще се казва.
"Пълна лудница"![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."