.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен

Мога да обичам само,ако съм обичана

Осъзнавам,че не мога да се раздам на даден човек,ако не виждам постоянен интерес от негова страна към мен. Тоест изисквам само човекът да ме търси, да ме пита как съм и т.н. Не знам, това е странно,защото мога да обикна само човек,който е внимателен към мен, а в същото време рядко се питам дали аз го обичам по този начин. Защо така ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защото не обичаш човека, а обичаш вниманието, което ти обръща.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Съгласна съм с TheBeliever.Опитай и ти да се раздаваш повече.Като човек който се раздава и много рядко му отвръщат мога да ти кажа че наистина си е гадно и болезнено,така че щом осъзнаваш грешката си опитай да я поправиш.

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Търси връзка с такъв човек, който обича да те удостоява с внимание. За да си паснете

аз мисля, че този принцип е много грешен, трябва всеки да може да обича, без да очаква нищо в замяна

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Егоистче...

--------------------------------------------------------

Просто не си се влюбвала истински.

Цитирай Първоначално написано от psihqsala Виж мнението
    Осъзнавам,че не мога да се раздам на даден човек,ако не виждам постоянен интерес от негова страна към мен. Тоест изисквам само човекът да ме търси, да ме пита как съм и т.н. Не знам, това е странно,защото мога да обикна само човек,който е внимателен към мен, а в същото време рядко се питам дали аз го обичам по този начин. Защо така ?
    Това е от филмчетата на Дисни - мислиш си, че си принцеска и той ще тича по теб. Адски е важно как се чувстваш, да бъдеш важна и търсена и т.н. Това няма нищо общо с любовта, по-скоро със сладкарството. Кифличке!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    днеска хората са се побъркали...
    или нещо много кифли са се навъдили по форума, или не знам какво става..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind

Red face

Когато се влюбиш истински , теорията ти ще бъде разбита на пух и прах
    До тогава - не си давай много зор. Има време.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala Виж мнението
    И аз не мога да съм с някой, който не е склонен да отделя достатъчно време за мен. Просто ако го харесам и видя, че не може да приеме и разбере, и 1/4 от всичко, което се случва в главата и живота ми + не съм му в челните позиции като приоритет в живота - спирам да го харесвам.

Съответно , ако отговаря на това изискване - на мен не ми дреме дали е дебел и космат + всяка минутка ще си дам за него, ще му се радвам, ще го подкрепям безусловно и ще се опитам да разбера всичките му проблеми и травми, да ги приема и да се гушкаме.

Така де, не съм на 13 , не търся някакви тръпки по които да търча, искам емоционална сигурност, финансовата си я докарвам, казвам го преди някой да започне да говори за пари и коли.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Това, че обича вниманието, не означава, че не обича човека - много сте бързи в лепването на етикет "обича/не обича истински", а това са сериозни неща - не се вадят като извод от 5 изречения. А и не мисля, че има нещо лошо в това да обича вниманието - в крайна сметка всеки има нужда от такова. Авторке, аз мога да ти кажа, че аз също се влюбвам само в хора, които са показали интерес към мен. И не мисля, че това е егоистично, тъкмо напротив - влюбя ли се веднъж, ставам уникално всеотдайна, дори повече от полезното понякога. Пък и това не е нещо, което можеш да промениш - в кого да се влюбиш и в кого - не. Така че просто приеми, че си такава.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Аз и като съм обичан - не мога, спокойно...
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си