- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога да обичам само,ако съм обичана
Осъзнавам,че не мога да се раздам на даден човек,ако не виждам постоянен интерес от негова страна към мен. Тоест изисквам само човекът да ме търси, да ме пита как съм и т.н. Не знам, това е странно,защото мога да обикна само човек,който е внимателен към мен, а в същото време рядко се питам дали аз го обичам по този начин. Защо така ?![]()
Защото не обичаш човека, а обичаш вниманието, което ти обръща.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съгласна съм с TheBeliever.Опитай и ти да се раздаваш повече.Като човек който се раздава и много рядко му отвръщат мога да ти кажа че наистина си е гадно и болезнено,така че щом осъзнаваш грешката си опитай да я поправиш.
Търси връзка с такъв човек, който обича да те удостоява с внимание. За да си паснете![]()
аз мисля, че този принцип е много грешен, трябва всеки да може да обича, без да очаква нищо в замяна
Егоистче...
--------------------------------------------------------
Когато се влюбиш истински , теорията ти ще бъде разбита на пух и прах
До тогава - не си давай много зор. Има време.
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
И аз не мога да съм с някой, който не е склонен да отделя достатъчно време за мен. Просто ако го харесам и видя, че не може да приеме и разбере, и 1/4 от всичко, което се случва в главата и живота ми + не съм му в челните позиции като приоритет в живота - спирам да го харесвам.
Съответно , ако отговаря на това изискване - на мен не ми дреме дали е дебел и космат + всяка минутка ще си дам за него, ще му се радвам, ще го подкрепям безусловно и ще се опитам да разбера всичките му проблеми и травми, да ги приема и да се гушкаме.
Така де, не съм на 13 , не търся някакви тръпки по които да търча, искам емоционална сигурност, финансовата си я докарвам, казвам го преди някой да започне да говори за пари и коли.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това, че обича вниманието, не означава, че не обича човека - много сте бързи в лепването на етикет "обича/не обича истински", а това са сериозни неща - не се вадят като извод от 5 изречения. А и не мисля, че има нещо лошо в това да обича вниманието - в крайна сметка всеки има нужда от такова. Авторке, аз мога да ти кажа, че аз също се влюбвам само в хора, които са показали интерес към мен. И не мисля, че това е егоистично, тъкмо напротив - влюбя ли се веднъж, ставам уникално всеотдайна, дори повече от полезното понякога. Пък и това не е нещо, което можеш да промениш - в кого да се влюбиш и в кого - не. Така че просто приеми, че си такава.
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Аз и като съм обичан - не мога, спокойно...