Цитирай Първоначално написано от psihqsala Виж мнението
Осъзнавам,че не мога да се раздам на даден човек,ако не виждам постоянен интерес от негова страна към мен. Тоест изисквам само човекът да ме търси, да ме пита как съм и т.н. Не знам, това е странно,защото мога да обикна само човек,който е внимателен към мен, а в същото време рядко се питам дали аз го обичам по този начин. Защо така ?
И аз не мога да съм с някой, който не е склонен да отделя достатъчно време за мен. Просто ако го харесам и видя, че не може да приеме и разбере, и 1/4 от всичко, което се случва в главата и живота ми + не съм му в челните позиции като приоритет в живота - спирам да го харесвам.

Съответно , ако отговаря на това изискване - на мен не ми дреме дали е дебел и космат + всяка минутка ще си дам за него, ще му се радвам, ще го подкрепям безусловно и ще се опитам да разбера всичките му проблеми и травми, да ги приема и да се гушкаме.

Така де, не съм на 13 , не търся някакви тръпки по които да търча, искам емоционална сигурност, финансовата си я докарвам, казвам го преди някой да започне да говори за пари и коли.