Здравейте. (Тъпо начало, знам, ама не се сещам за друго ;D) Пиша. Обожавам да пиша. Каквото и да е - разкази, стихотворения, есета, импресии, започвала съм и книги. Не, нямам чак толкова много произведения, но просто повечето са в различни жанрове, дори има такива, които се затруднявам да поставя в категории. Преди ходих на уроци по литературно творчество, но писателката/поетесата, която ни водеше почина и сега не знам от кой да искам съвет, т.е. да ми преглежда нещата и да ми дава градивна критика, защото не ми е достатъчно само да ми казват "Много хубаво! Браво!". Не искам да пускам във форума от страх, че някой ще ми изплагиатства идеята, не дай си боже и нацяло да ми окраде произведението! Моля ви, дайте ми някакъв съвет, защото наистина обожавам да пиша.
Другите неща, за които искам да ви попитам са:
--- Как ви идва музата?
--- Как си поддържате мотивацията, когато пишете нещо? (това ми е основен проблем, много искам да пиша книги, но бързо ми омръзва)
Има и други неща, но те някак си не са за форум... не знам, просто наистина искам да намеря някой, който да ми казва какво да правя. (Примерно ако знаете някой, с който мога да се свържа онлайн? Някой, на който му се губи времето с мен? Или... не знам, не знам...)