.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на LeprikonA
    от две седмици и вече ти подновява гардероба и те мъкне по козметици? на мен лично би ми станало неудобно по две причини:
    1) ще си помисля, че едва ли не не харесва външният ми вид и иска да е с мен при условие, че сам си го избере. което е супер тъпо. (основно заради едните две седмици, в които може да не е научил нищичко за мен)
    2) някак си да си пръскат парите по мен също не ми удобно. никога не ми е било. пък и както каза TheBeliever, ако само с това ще впечетлява, нещо е сбъркал мястото. има и то не малко момичета, при които това работи, но не при всички.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    от две седмици и вече ти подновява гардероба и те мъкне по козметици? на мен лично би ми станало неудобно по две причини:
    1) ще си помисля, че едва ли не не харесва външният ми вид и иска да е с мен при условие, че сам си го избере. което е супер тъпо. (основно заради едните две седмици, в които може да не е научил нищичко за мен)
    2) някак си да си пръскат парите по мен също не ми удобно. никога не ми е било. пък и както каза TheBeliever, ако само с това ще впечетлява, нещо е сбъркал мястото. има и то не малко момичета, при които това работи, но не при всички.
    +1 Поговири с него, ако ти е неудобно. Кажи му как се чувстваш и т.н. Иначе, да, може да ти купува подаръци, за да те задържи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си