- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо продължава да ме търси?
Първо, хубава тема, сериозен проблем, грамотно писане, браво. На колко си?
Нямал си право да прекратяваш въпросната агония след изневярата. Когато изневериш, оставяш цялата връзка в ръцете на другия и ако той реши да се опита да ти прости, има пълното право да иска да се доказваш отново и отново, и отново...
Страшно лош ход да спиш с бивша, ама много. Колко често сте се виждали с тая Соня? Лош ход е да лъжеш приятелката си също. Предполагам ги знаеш тия неща.
Та... търси те, защото не може да те забрави. Звучи супер просто обяснение, но нещата обикновено са прости, а хората си ги усложняваме. Ако имаше нова тръпка, пак щеше да се сеща чат-пат, но щеше да те забрави по-лесно. Помисли си какво искаш в действителност - дали да пробвате пак или всеки да поеме по своя си път.
Пиши тук, стана ми наистина интересно.
Аз си мисля, че просто съм ѝ удобен в момента и ако може да е с двама, защо да е с един? Трябва да покажа, че мен няма да ме има. Както и ще направя. И без това снощи ме изнерви. От днес е в тотален игнор навсякъде. Знам, че като иска, може да спечели мъж.
Само ме притеснява, че така може да я отблъсна, но ... какъв избор имам. За 3 месеца се доказах на няколко пъти. Факта, че 3 месеца не съм я забравил е достатъчен според мен.
Ами то ясно, че най-вероятно е тръгнала с него заради моята изневяра, но... Напълно осъзнавам винта и грешките си. А ако сме заедно отново, при положение, че основния проблем го няма - надявам се че нещата ще са по-различни.
На 26.
Знам, че нямах право. Затова и не го направих. Дори да го бях направил, щях да го направя и заради нея, защото виждах, че се мъчи. Тя не искаше от мен да се доказвам... Не говореше на живо. Само по Скайп, а аз там не отговарях, защото не обичам да водя сериозни разговори по Интернет. Със Соня се виждахме веднъж или два пъти на 2 седмици. Примерно. Грубо. Защото тогава излизах с приятелите си, а тя в повечето случаи също беше там.
Знам, че лъжата е лош ход, но уж го направих за да избегна конфликти, а то какво стана..
Тя хубаво не може да ме забрави, но какво цели с тоя контакт? Да ми подхранва интереса, за да се чувства спокойна? Да не съм с друга, а да мисля за нея? Да ме държи резерва? Или изчаква наистина да намери прошката? Но как я търси тая прошка при друг мъж вече няколко месеца....?
Вчера имах контакт с нея и я попитах "Защо ме лъжеш, че не го обичаш. Просто го кажи. Аз знам, но искам да го напишеш ти." Тя ми отговори само с "Престани". После зададох въпроса още 3 пъти по различен начин и тя каза само "Трябва да ставам". И тва беше. В последствие написа "Колкото и да се навиваш и да обвиняваш други, вината си е твоя".
Което само ми показва, че тя не се е променила 1 грам за тоя период в който сме разделени. Един вид, тя не иска да каже каквото и да е, защото си мисли, че аз ще кажа "АХА! Значи това е причината, а не съм аз виновен". Което пък ще прехвърли вината за раздялата на нея и тя няма да може да оправдае решението си пред себе си.
Аз така си го обяснявам, но аз търся логика, а такава реално може и да няма.