.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Първо, хубава тема, сериозен проблем, грамотно писане, браво. На колко си?

Нямал си право да прекратяваш въпросната агония след изневярата. Когато изневериш, оставяш цялата връзка в ръцете на другия и ако той реши да се опита да ти прости, има пълното право да иска да се доказваш отново и отново, и отново...
    Страшно лош ход да спиш с бивша, ама много. Колко често сте се виждали с тая Соня? Лош ход е да лъжеш приятелката си също. Предполагам ги знаеш тия неща.

Та... търси те, защото не може да те забрави. Звучи супер просто обяснение, но нещата обикновено са прости, а хората си ги усложняваме. Ако имаше нова тръпка, пак щеше да се сеща чат-пат, но щеше да те забрави по-лесно. Помисли си какво искаш в действителност - дали да пробвате пак или всеки да поеме по своя си път.
    Пиши тук, стана ми наистина интересно.

Цитирай Първоначално написано от EgoBaztard Виж мнението
    Ами може би е тръгнала с другия за ти прави напук . В смисъл , тръгнала е с него , защото си е мислела , че по този начин ще превъзмогне изневярата(която е твое дело) и е искала и ти да видиш на нея колко й е било гадно. Изглежда сякаш иска да е с теб , но пък факта , че си й предложил няколко пъти и тя не се е съгласила говори друго .
    Аз си мисля, че просто съм ѝ удобен в момента и ако може да е с двама, защо да е с един? Трябва да покажа, че мен няма да ме има. Както и ще направя. И без това снощи ме изнерви. От днес е в тотален игнор навсякъде. Знам, че като иска, може да спечели мъж.

Само ме притеснява, че така може да я отблъсна, но ... какъв избор имам. За 3 месеца се доказах на няколко пъти. Факта, че 3 месеца не съм я забравил е достатъчен според мен.

Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Тръгнала е с другия ,заради твойта изневяра.Ти си си виновен .Не трябваше да се виждаш нито с бившата си ,камо ли да преспиш с нея.Всичко това е наранило Ася и напълно я разбирам.Не си постъпил коректно с нея.И за да ти го върне се е събрала с другия.Тя може да не го обича,да няма нищо към него,но може би с него се чувства сигурна и знае,че той не би направил твоята грешка.Като цяло мисля ,че е объркана-хем иска да е с теб,хем не може да забрави постъпката ти.Остави нещата както са.Даже си мисля,че дори и да бъдете отново заедно,ежедневието ви ще е изпълнено с караници-тя ще обвинява теб,ти -нея...По-добре и за двамата ви е да спрете всякакви контакти-тази връзка няма как да има бъдеще..
    Ами то ясно, че най-вероятно е тръгнала с него заради моята изневяра, но... Напълно осъзнавам винта и грешките си. А ако сме заедно отново, при положение, че основния проблем го няма - надявам се че нещата ще са по-различни.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Първо, хубава тема, сериозен проблем, грамотно писане, браво. На колко си?

Нямал си право да прекратяваш въпросната агония след изневярата. Когато изневериш, оставяш цялата връзка в ръцете на другия и ако той реши да се опита да ти прости, има пълното право да иска да се доказваш отново и отново, и отново...
    Страшно лош ход да спиш с бивша, ама много. Колко често сте се виждали с тая Соня? Лош ход е да лъжеш приятелката си също. Предполагам ги знаеш тия неща.

Та... търси те, защото не може да те забрави. Звучи супер просто обяснение, но нещата обикновено са прости, а хората си ги усложняваме. Ако имаше нова тръпка, пак щеше да се сеща чат-пат, но щеше да те забрави по-лесно. Помисли си какво искаш в действителност - дали да пробвате пак или всеки да поеме по своя си път.
    Пиши тук, стана ми наистина интересно.
    На 26.

Знам, че нямах право. Затова и не го направих. Дори да го бях направил, щях да го направя и заради нея, защото виждах, че се мъчи. Тя не искаше от мен да се доказвам... Не говореше на живо. Само по Скайп, а аз там не отговарях, защото не обичам да водя сериозни разговори по Интернет. Със Соня се виждахме веднъж или два пъти на 2 седмици. Примерно. Грубо. Защото тогава излизах с приятелите си, а тя в повечето случаи също беше там.

Знам, че лъжата е лош ход, но уж го направих за да избегна конфликти, а то какво стана..

Тя хубаво не може да ме забрави, но какво цели с тоя контакт? Да ми подхранва интереса, за да се чувства спокойна? Да не съм с друга, а да мисля за нея? Да ме държи резерва? Или изчаква наистина да намери прошката? Но как я търси тая прошка при друг мъж вече няколко месеца....?

Вчера имах контакт с нея и я попитах "Защо ме лъжеш, че не го обичаш. Просто го кажи. Аз знам, но искам да го напишеш ти." Тя ми отговори само с "Престани". После зададох въпроса още 3 пъти по различен начин и тя каза само "Трябва да ставам". И тва беше. В последствие написа "Колкото и да се навиваш и да обвиняваш други, вината си е твоя".

Което само ми показва, че тя не се е променила 1 грам за тоя период в който сме разделени. Един вид, тя не иска да каже каквото и да е, защото си мисли, че аз ще кажа "АХА! Значи това е причината, а не съм аз виновен". Което пък ще прехвърли вината за раздялата на нея и тя няма да може да оправдае решението си пред себе си.

Аз така си го обяснявам, но аз търся логика, а такава реално може и да няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си