.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В момента пак се изкарваш невинен + това си противоречиш !

"Започвам много сериозно да се изнервям, защото само ме тормози"

Последно - тормози ли те или все още искаш да си с нея ? Защо хвърли вината върху Ася ? Ти , ако не искаше - нямаше да го направиш , независимо дали някой ти говори за това или не.

Момичето е имало чувства , а ти какво си направил ? Добре , нямам нищо против да поддържаш приятелски отношения с бившата си - нормално е , особено след толкова дълго време. Но да си прекалено близко с нея , е , всяко момиче би реагира по тоя начин , особено ако е по - ревнива от нормалното.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    В момента пак се изкарваш невинен + това си противоречиш !

"Започвам много сериозно да се изнервям, защото само ме тормози"

Последно - тормози ли те или все още искаш да си с нея ? Защо хвърли вината върху Ася ? Ти , ако не искаше - нямаше да го направиш , независимо дали някой ти говори за това или не.

Момичето е имало чувства , а ти какво си направил ? Добре , нямам нищо против да поддържаш приятелски отношения с бившата си - нормално е , особено след толкова дълго време. Но да си прекалено близко с нея , е , всяко момиче би реагира по тоя начин , особено ако е по - ревнива от нормалното.
    Не успявам да видя къде се изкарвам невинен.

Защо трябва да е едно от двете? Да - искам да съм с нея. Да - тормози ме. Тормози ме като продължава да ме търси след като ѝ казвам да не го прави след като тя не иска да е с мен.

Не хвърлям вината върху никой, освен себе си, но за всяко нещо има две страни. Аз съм решил да изневеря, но е имало нещо, което ме е подтикнало натам.

Отново ще повторя. Аз не оправдавам постъпката си по никакъв начин. Бях слаб и избрах най-лесното, защото бях се уморил да се опитвам да водя разговор, който явно нямаше да се случи.

Имаше чувства - аз я предадох. Нормално е да поддържам взаимоотношения, но явно само според теб. Според нея не беше. Колко близко с нея да съм? Излизането ми със Соня в същата компания беше голям проблем. Можеби наистина е бил по-голям отколкото съм предполагал, но тръшкане и правене на пук не бяха начините по които да ми се покаже. Аз не съм дете в крайна сметка.

Нужно беше само да ми каже "Губиш ме. Не искам това да се случва. Промени това и това..."
    Вместо това, получих караници, един и същи спор, непрестанно вадене на миналото, правене на пук и криене на информация. Аз трябваше сам да си вадя изводите за това какво на нея не ѝ е наред.

И в крайна сметка, аз тия неща ги осъзнавам, но въпроса на темата е друг и именно това най-много ме тормози.

Защо продължава да ме търси? От 3 месеца е с друг мъж. Питал съм я неколкократно какво мисли и тя сякаш за 3 месеца не си е променила мнението изобщо. Въпреки, че изобщо не е очаквала, че ще ме интересува раздялата ни (както тя сама каза). Направих каквото съм сметнал за добре и накрая, като съм видял, че няма смисъл - съм прекъснал контакт и съм я помолил да не ме търси. Тя обаче продължи.

Единственото, което не мога да разбера е дали иска да се доказвам.
    Дали ще имам по-голям ефект като я игнорирам и я накарам да преоцени живота без мен като сламка за която да се хване, или като се докажа, че не съм човека, за който ме смята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си