- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин
Първо да кажа здравейте !
Колеги наближава Свети Валентин какво сте подготвили за приятелките си.Дайте ми някоя идея за подарък, до сега съм подарявал 2 пъти плюшени играчки.Искам този път да я зарадвам повече,казвала ми е не и харесват големите плюшени сърца.Давайте идеи !!!
Защо просто не организираш една романтична вечер за двама ви?
Нали уж на Св. Валентин се празнувала Любовта, подарете си любов, не банални подаръчета.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
може да й подариш розичка и малка кутия бонбони Милка (дето е под формата на сърчице)![]()
Купуваш една бутилка вино, че да отчетете Трифон Зарезан подобаващо, пийвате си, докато гледате филм, накрая правите леко пиянски секс. На мен ми звучи идеално. Да й подариш цвете не е никак лоша идея![]()
Ако имаш възможност, заведи я някъде, където да сте само двамата. Предварително обмисли основната идея каква ти е, детайлите остави на спонтанността. Правете всичко заедно, сгответе си нещо, което харесва и на двама ви, например. Ако държиш все пак да има подарък, едно цвете, поднесено по точния начин, би свършило перфектна работа. Можеш да й подариш и нещо, което ти си правил. Ако рисуваш добре, направи й рисунка, свързана с момент от връзката ви, който няма да забравите. Малко изобретателност и стават чудеса...![]()
изтъркано ми се вижда всички и аз имам проблем с избора, но търся подарък за момче
Глупости, глупости и само глупости. Защо трябва да има "празник" (католически при това), че да се сетите, че обичате човека до себе си и да му подарите нещо... Толкова комерсиализация *puke*
--------------------------------------------------------
На теб ко ти пречи, хората имат право да си празнуват каквото искат.
Ако искам ще празнувам Ханука, ти ще ми кажеш! Виж го ти него!
Сега като се направи на остроумен вдигна ли ти се самочувствието?
--------------------------------------------------------