.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Разкажете

Разкажете

Хора, кажете как се получи при вас с прителя/приятелката. Как се запознахте, колко време ви отне да тръгнете и как са получи първата целувка

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Запознахме се във форума. Хрумна ни да излезем на разходка в Борисовата, допаднахме си. После ходихме на билярд и кино, там вече се държахме за ръчички. Накрая той дойде на бала ми в дискотеката, танцувахме и се целунахме. Страхотен спомен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Запознахме се чрез общи приятели. Излизахме в една компания известно време. Много си допаднахме. Една вечер бяхме на купон. През цялата вечер, а и преди това, не се отделихме един от друг, толкова ни беше добре заедно. Излязохме на терасата да пуши и тогава стана нещо забавно. Една приятелка ни подаде парче плод, който трябвало да си разделим, тъй като нямало за всички. Аз го захапах до половина, приближих се до него и той отхапа другата половина. Последваха бурни ръкопляскания и викове "Горчиво" от вече подпийналата компания. Той ми отправи един от подкосяващите колената ми погледи и последва истинската целувка. От тогава, три години вече, точно един поглед ми е нужен, за да му се хвърля на врата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    България
    С бившия ми се запознахме в фейсбук (или по точно от братовчед му, но всичко започна от поканата ми е фейсбук).Първите ни срещи бяха случайни, а винаги когато се уговаряхме все нещо ставаше и не се виждахме...Един ден като бях на училище, той ми звънна че ме чака(няма значени къде ;дд) и най-после се видяхме ;дд После от началото не бяхме очаровани един от друг, но след време отново се опитахме и стана но вече не сме заедно...;хх Все още държим един на друг и не говориме зад гърба на другия, даже се виждаме от време на време, макар че и двамата ходим с други хора

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ами съученици сме, познавам го от 4 години вече, но сме заедно от близо половин. станахме си адски близки, прекарахме един вид лятото един с друг и то просто си се получи. . а първата ни целувка беше изключително мила, сред дърветата на Света гора, на една пътечка, и прокрадващи се слънчеви лъчи, любим спомен ми е ^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на mynichka
    Ами запознахме се в училище предиии 5 години вече, тогава много се харесахме ходихме 1 година и половина, разделихме се, бяхме разделени близо 2 години и сега пак сме заедно. Объркана история, аз още не мога да осъзная какво се случва, но всичко е толкова различно, може би сме пораснали и се държим по- човешки, щастлива съм.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    С бившия (засега :Д ) бяхме заедно 1 год и 2 месеца и се запознахме на един купон.Два месеца след това тръгнахме.. целунахме се 2 седмици някъде след като се запознахме,доста романтичен беше момента ;д.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Запознахме се в един сайт (преди това се бяхме виждали, но не се познавахме), видяхме се случайно. Много си пишехме, станахме много добри приятели, започнахме да излизаме в една компания. Бяхме просто добри приятели, всичко стана случайно и постепенно
    Седяхме пред нас и се гушкахме, накрая той ме цунка и не се съпротивлявах хаха ;Д а бяха и първите ни целувки, още по-якичко ;дд от тогава мина около година и 4 месеца
    Много си го Обичкам .. само дето сега сме "малко" скарани
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Тоя facebook .. от едно даскало сме но не се бяхме засичали кой знае колко много .. една вечер в facebook той коментира една моя снимка. Влезнах му в профила но нямаше негови снимки и не знаех кой е писах му а-у стихнахме до skype.Писахме се цяла вечер на другия ден се видяхме в даскало но и двамата бяхме много срамежливи и просто се усмихвахме един на друг.След около 2-седмици свалки бяхме седнали на една пейка зад даскало говорихме си а-у и накрая се целунахме беше като сън .. беше прекрасно и вече 10 месеца сме заедно !!!! (h)

Запознах ме се чрез общ приятел, след което започнахме да си пишем от време на време.. Уж бяхме твърди различни.. Аз го раздавах пълен непукист, а той плейбой.. Тъ от караница, на караница нещата се получиха.. След което станаха едни драми, и след 3 месеца просто му писах "ей ти още ли се сърдиш? " и от там се почна пак.. А за 1вата целувка... значи беше лято, и беше вечер.. след една караница аз се почувствах гузна и отидох при него.. и седнахме на една пейка под едни дървета.. и имаше звезди.. и аз взех а се обяснявам и той ме целуна... беше красива целувка.. След което няколко дни по късно, излезнахме заваля един дъжда и аз тръгнах да бягам и той ме хвана за ръката и ме попита "искаш ли да си с мен" и аз нищо не казах, просто го целунах под дъжда!..

Много хубави истории, момичетата са по-сантиментални като че ли, помнят романтичните мигове Хубаво е да намериш Човека.

Първоначално негов добър приятел си падаше по мен, но постепенно той се оказа твърде превзет за мен и започнах да си пиша със сегашния ми приятел. Бяха си приятелски чатове, всяка вечер, не много дълги. Една вечер бях в кафето с моя добра приятелка и той ми писа. Уж на бъзик го извиках при нас и той се облече и дойде Което си беше жест. Тогава и се запознахме официално. На същата вечер много се смяхме и по-късно той ми писа отново. Минаха няколко дена, призна ми, че наистина си пада по мен. Излязохме 5-6 пъти и тъкмо да отивам към входа на една приятелка, че щях да остана у тях, той ме изпрати и ме целуна. Беше много страстно и си спомням как сърцето ми щеше да изскочи Държеше ме така, всякаш никога нямаше да ме пусне. На следващия ден пак излязохме и около 2 седмици по-късно тръгнахме.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Той ме забеляза пръв(преди година и 5 чесеца).В началото не чувсвах нищо,повече ме беше страх,защото си е особняк. Но после ми избухна атомна бомба пълна с пеперудки в стомаха(преди година и 4 месеца) ! :P много беше трудно и бавно,борих се до последно и се надявах,защото знам,че той е човекът за мен.Сега сме заедно,имаме да изглаждаме още някои неравности,но държим един на друг и работим върху себе си.Обичам го ужасно много <3

Познаваме се от супер много време..преди беше тръгнал с най-добрата ми приятелка,но беше мн за кратко.. затова и нещата с нас са сложни..никога не съм очаквала да го погледна в тази светлина..та беше денят,в който скъсах бившия си..бях осъзнала какво наистина искам и кого..Та прибрах се у нас твърде объркана..бяха ми се насъбрали доста неща..предишния ден той ми беше писал смс към 3 "Искам утре да говорим,кога си свободна?"..на следващия ден обаче се получи така,че нямахме възможност да останем сами..помня,че следобяда си писахме нещо и се скарахме..бях му се скарала как трябва да поема отговорност за нещата,които прави и пр. накрая той просто ми каза: "след 10 мин.слез пред вас"..слязах някакси изненадана от къде знае адреса ми и пр..когато слязах ми каза просто: ''Виж сега..имам чувства към тебе..,но знам,че не са взаимни..съжалявам,че те притесних така..просто не знам как да се държа с някой,на който наистина държа..(<3333 )".. А аз простичко му отговорих: " Никога не си ми го показвал..наистина не знам какво да ти кажа.." След няколко дни го накарах да излезем..бяхме доста време на кафе..накрая се разхождахме из парка ии аз нещо пак му се бях натварила..а той просто ме хвана придърпа ме и ме целуна..след което си изяде шамара ;ДДддД но целия момент беше толкова сладък <33333
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    С настоящия, се запознахме във фейсбук Писахме си по цели нощи, и накрая той ме покани да излезем, обаче, първия път, аз отказах, защото бях обвързана. Покани ме и втори път, и тогава приех. Още като ме видя, след като се запознахме "на живо" ме целуна.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Бяхме колеги, на едно място където работехме преди и двамата. Още 1вия път като го видях си помислих "Този ще изгори " Изобщо не ми беше до сериозни връзки, когато се запознахме, но лека полека започнахме да общуваме все повече, да се сприятеляваме и да се опознаваме и аз започнах да хлътвам все повече и повече... В началото имахме малко трудности, но аз не се отказах, а той успя да си признае, че има чувства към мен и така вече година и половина сме двойка
    Първата целувка беше на плажа. Бяхме излезли само двамата на среднощна разходка на плажа, нощно къпане и водка ии просто както си говорехме нещо, в разговора се погледнахме и се случи

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Емии кво да кажа....запознахме се в дск преди около 6 години.....две години след като се запознахме тръгнахмее....ии така....:Д

Бяхме на предбалната вечер на общ приятел.Знаех го кой е,много пъти го бях виждала,но не се познавахме.Той беше пиян,в един момент погледна към мен,аз към него.Дръпна ме към себе си,после една приятелка,той и аз се качихме на една маса и тъй като всички бяхме пияни танцувахме като луди.Той е много близък приятел с брата на моята приятелка и ни покани на своята предбална вечер,която беше следващата вечер.И така,на другия ден ни взе двете,пак пихме,танцувахме.После около 15 вечери всяка вечер бяхме някъде - дискотека,ресторант,механа и т.н. ,след което тръгнахме.Целунахме се 2 дена след това.

Голям фен Аватара на reperw
    Ей много готини истории )))))))

Хъх, еми...
    Запознахме се във фейсбук, много тъпо звучи, ама е така, к'во да се прави.
    Писахме си там, още на първия ден разбрах, че имаме доста общи интереси и т.н.
    В продължение на две седмици все се уговаряхме да излизаме, ама все нещо
    изникваше и нямаше как , накрая на 15-ти, точно когато започваме училище, се видяхме
    и оттогава сме неразделни, първата целувка беше на една пейка на същата вечер,
    ние просто адски се бяхме харесали и не търпеше отлагане вече..
    Почти половин година сме си заедно и всичко е като в приказките.
    На много свестно момче попаднах, просто рядко се срещат такива..
    Много съм доволна, такива връзки най ме радват, на всеки пожелавам т'ва щастие и тая любов,
    които аз изпитвам. :]]
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Запознахме се на един купон. От тогава започнахме да си говорим по телефона до 2-3 през ноща. Имаше едно момче,което се опитваше да ме забие и той ми каза да го представя като мое гадже пред досадника. През тези дни на измислена връзка започнахме да си викаме мило,слънчице,бебчо и т.н. Една вечер го попитах: - ,,Чакай сега да се разберем. Ние гаджета ли сме или не сме?" И той ми каза: ,,Ами,ако искаш ще сме,ако не искаш няма." И аз му казах че искам. Той каза - ,,И аз също." Иииии така тръгнахме )

Мега фен Аватара на xoxi
    При нас всичко се случи много по-бързо. В рамките на седмица, седмица и половина.. Вече и не помня кое кога беше.
    Аз направих първата крачка, запознавайки се с него. След 2-3 дни ни беше първата среща и няколко часа по-късно и първата целувка. Откакто сме заедно времето просто лети за нас и сме изгубили представа за случващото се.
    Заедно сме от година и половина, но въобще не я усетихме кога мина. Всичко е толкова естествено, първично и споделено.
    И спря да се върти за миг земята..

Запознахме се преди 4 години на един проект. Той ме хареса още като ме видя и започна да ме сваля, но аз леко се дърпах. ;д ;д После 2-3 седмици само си казвахме, че ще се видиме, но после все нещо изникваше и не успявахме. Медувременно той не спираше да ме сваля, но аз се дразнех, че не може да се видим и почти се бях отказала от него... и се видяхме без дори да знам, че ще идва на даденото място. Веднага като останахме сами се награбихме. ;д Беше на една полянка и беше много приятно. : )) После ходихме само 1 месец и се разделихме. Последваха много страдания и от двете страни, трябваше ми доста време да го "забравя". 1 година по-късно, когато вече много усърдно се опитвах да не мисля за него ;д, той ми писа смс през ноща да се видим на другия ден, ако не е твърде късно. Видяхме се, целунахме се по някое време, но уж нямаше да бързаме. ;д После аз бях няколко дни извън града и като се върнах се видяхме и пак се целунахме, и решихме, че ще пробваме отново пък ще видим какво ще стане. От 2,5 години вече сме заедно, живеем заедно, сгодени сме и след няколко месеца ще е сватбата. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    От 2,5 години вече сме заедно, живеем заедно, сгодени сме и след няколко месеца ще е сватбата. : )
    Моля те, кажи ми, че си на над 25г. Всичко живо се е втурнало да се жени. Ужас. Фобия получавам.

Не ми обръщай внимание. Много успех и семейно щастие ви пожелавам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Моля те, кажи ми, че си на над 25г. Всичко живо се е втурнало да се жени. Ужас. Фобия получавам.

Не ми обръщай внимание. Много успех и семейно щастие ви пожелавам.
    Не смятам, че има значение на колко години съм. Ние с моя вече сме със съзнанието, че сме си женени, остава само да се подпишем и да направим нещата официални. А и не е като да сме го решили от днес за утре. Нагледала съм се на семейни кавги и разводи, надявам се, че нашия случай няма да е такъв, но все пак никой не е застрахован.
    Мерси за пожеланието.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си