- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкажете
Аз съм от Варна, а приятелят ми е от Русе. Аз имам баба и дядо в Русе и на Великден 2010 им отидохме на гости цялото семейство, като аз бях взела моя много близка приятелка с нас, защото не беше ходила в Русе. Двете с нея имахме един колега на Златни пясъци, който се оказа, че живее съседния вход на баба ми и се бяхме уговорили като отидем с Русе да му се обадим да се видим. Той ни замъкна на едно домашно, всъщност в сегашния ми приятел. Първата вечер не се случи нищо кой знае какво. Прибрахме се с приятелката ми сутринта в баба ми. Поспахме малко и излязохме на разходка със същите хора от предната вечер. Моето момче постоянно се въртеше около менВечерта решихме пак да се съберем, обаче в едно друго момче. И така след много часове разговори само двамата с приятеля ми, накрая ме целуна. Отново сутринта дойде и с приятелката ми трябваше да се прибираме. Като ни изпращаха, моето момче ми каза, че ще дойде заради мене до Варна. Аз много не му повярвах. След 2 седмици разговори всеки ден по телефона, той наистина дойде! Аз го чаках на гарата, той слезе от влака, дойде и ме прегърна толкова силно, че аз направо се разтопих. Последва едно постоянно пътуване, вълнение да дойдат съботата и неделята, за да се видим, сълзи като трябваше единия от нас да се качва на влака.. Имахме си и известни проблеми, но не свързани с разстоянието, но сега осъзнахме, че всъщност не можем един без друг. Сега живеем заедно в Русе и се обичаме много.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..