Доста добър приятел е с брат ми,съответно доста често се събираха у нас.Познавахме се колкото да си знаем имената и да не се подминаваме на улицата.Точно тогава се бях скарала със тогава настоящия ми приятел,заради изневяра от негова страна.Цялата във сълзи бях седнала на земята,гушнала кучето ми и продължавах да плача.Той влезе във стаята ми,да ми каже,че брат ми ме вика за нещо.Видя ме,че не съм добре и дойде и ме гушна и започна да ме успокоява.Последваха няколко вечери зарибявки по скайп,и до там всичко.Последва бала на брат ми и знаех,че той ще бъде там.Там бяха отново цяла вечер зарибявки.На другия ден се разбрахме да излезем,като се бяхме разбрали да се видим към 3.В 2 брат ми,ми звъни по телефона и ми каза да сляза да му отключа врата на входа.Слизам аз по възможно най-лошия начин по който мога да изглеждам и виждам него на вратата.Отключих и тръгнах да бягам на горе по стълбите ;х След по-малко от две минути осъзнах тъпата си постъпка и се върнах да видя дали още е там.Беше там и там беше първата ни целувка.После ме попита дали искам да сме заедно,и така вече имаме близо 3-годишна стабилна връзка.