.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво искат момичетата?

Здравейте,въпроса ми е следниа.Когато едно момиче види едно момче както би искала момичето да чуе от момчето нещо от рода на много си хубава днес или нещо от този род.Нямам си никаква представа затова реших да пусна темата.Извинете ако съм сгрешил раздела.Предварително благодаря на всички отговорели!

anonymous708973
    Guest
    Зависи на колко сте години

Сладурска тема.

Ами първо вие гаджета ли сте или какво?

Кви' са тия простотии,бе ?

ей, ей, ей, ........тука никой не иска хейтари !!!!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Какъв точно отговор очакваш на тази тема?

Зависи от това какво е отношението на момичето към момчето. Ако не си и грабнал интереса, колкото и комплименти да и сипеш, няма да те отрази.

Еми на 15 и не нямам гадже.

дори и подаръците може и да не помогнат

според мен клишираните комплименти от рода на "много си красива" няма да ти помогнат особено, опитай да я разсмееш с интересна история

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ясно е, че всеки човек иска нещо различно и по аргумент от по-силното основание - всяка жена иска нещо различно. Едно обаче е сигурно - никой не иска да слуша шаблонни неща. Така че каквото и да предложим тук като реплика, вероятно няма да мине - първо, едва ли ще имаш смелостта да я заговориш въобще, щом дори не знаеш какво да кажеш и второ - каквото и да кажеш, съмнително е , че ще я впечатлиш.
    Още повече, че всяка ситуация е уникална. Използвай главата над раменете си и не запълвай виртуално пространство с безсмислени постове.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Chacho
    Би искала да чуе "Здрасти, аз съм..." и инициативата да поемеш някакъв разговор, щото и тя не може да измисли кво да ти каже.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ае луд почваш ако я познаваш " Ей какво правиш ,от кога не съм те виждал скоро се сетих за теб много си се разхубавила ,много кофти ,че загубихме контакт трябва да се видим да си поговорим !! Много се радвам ,че те виждам" ..
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

При всяка е различно, но според мен трябва да бъдеш просто себе си и да се опознаете : ))

Едно момиче би искало да чуе някакъв комплимент....дори да е някакъв смотан...Покани я на среща...някакви такива и най-важното бъди естествен !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си