- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли романтични и добре възпитани мъже днес?
хах Няма лошо купоните ,зеленото... ( каTо се има предвид дозата от зелено ,която приех на нова година - ама се държах ,не изперках като един авер дето много ни забавляваше .. ;D) Няма лошо стига да не се прекалява ...
Ама като се представиш пред момиче ,което харесваш на ,,романтичен човек'' - тя те заебава ,защото веднага и излизат подобни мисли като на bloodyF ...
А за футболистчетата го казах ,защото избързах и обърках мислите си за фитнес - футболисти , та друго имах в предвид...
И между другото романтик означава мечтател , някой го беше писал това по-горе и е правилно
Някои хора разбират романтичен като нежен/женствен и затова ги режат мацките. Едно е да отвориш вратата на момиче от жест на уважение и възпитание, друго е да очакваш да си разтвори краката от единия ти жест. Също така има разлика между това да я глезиш като жена и да я задоволяваш като жена. Първото ще го намери и от приятелите си, второто няма да го търси от кой да е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ооо, има, има ! И аз си мислех, че не са останали вече, но не е така - моят си е чист пример! Цупи се като сама си отварям вратата дажеПрави ми разни подаръчета отвреме-навреме, ей така, защото иска да ме зарадва... Като съм с него и нося нещо, винаги той ми помага или направо взима всичко... И много обича да ми говори романтично, особено като се скараме за нещо. Колко съм му ревала на смс-ите, мани мани
И много обичаме да мечтаем заедно - ей така, за бъдещето, за голяма къща, за дечица... Едва ли ще сме все още заедно до тогава де, много време има, но все пак е хубаво. (sun) Много е сладък и много му се радвам, а и аз каквато съм романтичка - точно един такъв ми трябваше ! <3
Последно редактирано от SomeoneSpecial : 01-25-2012 на 23:45
романтични -да
възпитани- амии много малко... честно казано аз съм романтичен, но възпитан .. оо не+ имам един приятел който за него романтика е нещо гнусно.. но е мн възпитан : веднъж един шофьор за малко да ни блъсне на пешеходна , но моя приятел седеше и му се извиняваше, че точно сега е тръгнал да пресича ... а отгоре на всичкото шофьора ни псуваше като каруцар, но аз му затворих устата за 2 секунди и изведнъж както никой около нас не обръщаше внимание на случващото се, ВСИЧКИ започнаха да ме гледат с отворени уста, а моя приятел ми викаше "Нужно ли беше, какво като ме псува той ме наранява психически само" И се замислих трябваше ли изобщо някой да е наранен ...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има, разбира се, и винаги е имало, що за въпрос? Просто на територията на нашата мила държавица трудно би било да се съхранят. И как да бъде иначе, като основните човешки ценности са парите, придобивките и бройките, и всеки дебне само изгоден момент, за да прецака другия? Доброто възпитание, съпричастността, благородството и любовта ги пиши бЕгали, на мода в момента са наглостта, арогантността и себичността, гарнирани с доволна доза цинизъм. В такова време не само на добре възпитаните мъже, ами на добре възпитаните хора като цяло не им се отвръща със същото, затова пък никой не пропуска да направи сечено на друг, заради дразги от време оно. Възможностите, за да оцелееш, са или да бъдеш гъвкав, сиреч, да станеш поредния циник, за да се слееш с тълпата, или просто да останеш себе си, и да се чувстваш самотен, неразбран и разочарован.
Мнооого повърхностно съм чела темата, но въпреки това поне на 3 места някакви девойки се изцепваха как те такива неща не обичали, колко студени и неебателни са, как трудно се впечатлявали и им било лигаво еди-що-си и еди-какво-си. Това е достатъчно показателно, мисля. Остава ми да се надявам, че това са изказвания в резултат на кофти каране на пубертет, а не на човек, който отдавна е минал тийн възрастта.
Понеже съм една от тези, които е отговорила така, ще кажа защо аз така го приемам. Не, че зависи от мен де, не мога да се впечатля от нещо такова не защото съм неебателна, безчувствена или студена, а защото така са ме "научили". Наскоро бях мернала нещо, че първата любов (зависи как е протекла) може така да те бележи, че да си изградиш такъв модел за напред. И се замислих върху това, не знам дали наистина има нещо вярно или е само период докато отмине или просто докато не срещнеш някой по-добър, който да ти покаже всички тези сладникави и хубави неща в любовта, да се отпуснеш и да ги приемеш. Всеки "взима" несъзнателно нещо от бившия.
Примерно, аз не съм свикнала да получавам голямо внимание, някое гадже да ми прави комплименти и да се държи мило с мен. И когато се намери някой, който да ги каже/направи тези неща, се чувствам по-скоро тъпо, странно и не мога да го повярвам. Или не искам, за да не остана пак излъгана и разочарована. Тва не значи, че не оценявам, просто предпочитам да мина без тези неща.
Страшно много зависи какво означава за теб човека, който го прави. Аз още не съм срещнала такъв и все пак тва не означава, че няма да го срещна или че няма такива хора. Понякога ми се иска някои неща да мога да ги приемам по-положително да речем, ама не мога да се насиля и да реагирам както по принцип се предполага, че трябва да реагирам, което пак води до това, че не е дошло от човека, който ми е на сърце.
Отделно, тва, че мен примерно не ме грабват точно тези неща, не означава, че не ме грабва нищо друго.
Първоначално написано от antifashionshit
принципно има, обаче някой път момичетата не оценяват това или не му обръщат внимание и така човек престава да го прави