Първоначално написано от
Irti
Казвай къде се подвизаваш и да мина да те взема, а после ще взема да те мина, ако се отнася за мен ... ;] Много хубаво клишенце е това.
Също така съм против това от романтична страна да се подаряват някакви подаръци.. подаръци, подаръци.. някакви мечки, лисици и такива плюшки. И аз съм подарявал, ама после се усетих, че няма смисъл и спрях. Защо ми е пълен шкаф с такива работи? Поглед няма с който да се засека, душа няма с която да поговоря, не става за възглавница, ако е малко, не става да се разговориш и не става за ядене (може и да става, ама сигурно да преглъщаш е трудно с тоя памук вътре...)
Нека ми подари едно литърче от домашнярката на баща й.. един буркан краставици.. да си дойдем на думата и жива и здрава да е. Както един приятел подари на приятелката си в консерва шкембе и шпек салам.
Гледах един филм по ТВ-то.. някакъв беше запалил страшно много свещи.. към стотина, ако не и повече и си чакаше половинката да дойде.. бах му майката, ако една свещица пипне пердето.. този ще отвори работа на пожарникарите.
Романтиците са мечтатели..
Майка казва, че съм само мечтател... и толкоз
Татко казва, че тук с мечти не се плаща... и толкоз.
Аз вярвам, че човек е създаден... и толкоз... да обича и да мечтае.. и толкоз.
Майко, аз наистина съм само мечтател... и толкоз.
Къъъъде загубихме крилете си? Къъъъде загубихме крилете си? Остана само перушината... и толкоз.
Всеки си разбира любовта по различен начин и не може да искаш от някой да става розов, ако това не му харесва.