Има, разбира се, и винаги е имало, що за въпрос? Просто на територията на нашата мила държавица трудно би било да се съхранят. И как да бъде иначе, като основните човешки ценности са парите, придобивките и бройките, и всеки дебне само изгоден момент, за да прецака другия? Доброто възпитание, съпричастността, благородството и любовта ги пиши бЕгали, на мода в момента са наглостта, арогантността и себичността, гарнирани с доволна доза цинизъм. В такова време не само на добре възпитаните мъже, ами на добре възпитаните хора като цяло не им се отвръща със същото, затова пък никой не пропуска да направи сечено на друг, заради дразги от време оно. Възможностите, за да оцелееш, са или да бъдеш гъвкав, сиреч, да станеш поредния циник, за да се слееш с тълпата, или просто да останеш себе си, и да се чувстваш самотен, неразбран и разочарован.

Мнооого повърхностно съм чела темата, но въпреки това поне на 3 места някакви девойки се изцепваха как те такива неща не обичали, колко студени и неебателни са, как трудно се впечатлявали и им било лигаво еди-що-си и еди-какво-си. Това е достатъчно показателно, мисля. Остава ми да се надявам, че това са изказвания в резултат на кофти каране на пубертет, а не на човек, който отдавна е минал тийн възрастта.