- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моден съвет
ХОРА, ПОМИЩЩ !! Майка не ме пуска на даскалоо без 2 блузи.. Иска да нося едно поло-боди с дълъг ръкав и отгоре друга блуза, заедно отиваме и няма начин... просто ме проверява дали ги нося ;( помогнете ми моля ви. ПОвечето ми блузи са с деколте и с тая блуза стой супер хрозноа другите ми не са хубави.. Хора помогнетеее ми
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Ами ако добавиш някакви бижута за да не изглежда фрапиращо.. Плетените блузи и туники се носят по принцип с боди така, че си накупи някакви... Или най добрия вариант. като отидеш на училище се преобличай ;D Btw на колко си, че майка ти ти определя дрехите за бога О.О
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Майка ти е загрижена за кръста ти. Ето ти компромисен вариант - купи си бодита, които са като потник, а не като блузи с дълъг ръкав. Аз цяла зима ходя с такива под пуловерите - хем топли повече, хем никой нищо не вижда![]()
При мен пък е обратното -мама ми казва да не се навличам толкова, а аз се екипирам като алпинист .
Та, по темата.Не те съветвам да въртиш номера на майка си ,като измъкване от правилото, а просто да се примириш .Все пак тя мисли за здравето ти, а то е хиляди пъти по -важно от външния ти вид .Повярвай ми, когато пораснеш ще си благодарна на тази жена, че те е предпазила !
На колко години си? Понеже зависи от това, което обличаш върху бодитата, може и да не изглежда зле. Не е нужно да ходиш на училище с деколтета и без това.
ами на 14 съм , но майка ми задължително иска да е с дълъг ръкав ;( .. просто все 1 иска 2 блузи да нося.
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Аз също съм на толкова ..почти 15,но отдавна не давам на майка ми да определя какво да нося,пробвала е на няколко пъти да ме принуждава,но без успех!Но твоята майка както всяка друга се притеснява за здравето ти затова държи да си добре облечена.Съвета ми е да поговориш с нея,да и кажеш,че не се чувстваш добре облечена така в тези дрехи.Може примерно да обличаш боди както някой в по-горните коментари беше казал с презрамки като потник,отгоре да сложиш блуза и да добавиш горница/суичър.Но наистина поговори с нея ..мисля,че ще те разбере!
Може отгоре да не е тениска, ами суичър, например ..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!