- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Айде,момчета,признайте си
Случвало ли ви се е да не сте особено обвързани с която и да е,но да чукате примерно две ? Те една за друга знаели ли са ? И не ви ли спада сексуалното желание,ако правите секс и с двете или едното не е свързано с другото ?
Не ми се е случвало да еба две момичета в един период от време,защото ми се струва развратно,и може да разберат една за друга.По-добре първо едната после другата след определен период от време,за да няма риск от нежелани обстоятелства и накрая да ти остане само ръката.Ами това е много индивидуално за сексуалното желание.
Мне, обикновено си се занимавам с една и си чукам нея, независимо доколко сме обвързани. Така и предпочитам, секс-туризма не ми е приоритет. На сексуалното желание ми влияят други неща - стрес, несигурност, преумора.
Пак ли имаш някви съмнения към приятеля ти?
Welcome to the Jungle...
достатачно ми е едно женско чудо =]
Не съм, но тва ми е 1 от нещата които искам да направя преди да се оженя. Тръпката би била върховна.
На мен и 1 да намеря ще ми е достатъчно.
Две и повече само ако тя поиска но пак зависи.
Абе, маце, от време на време изскачаш с няква супер странна тема. Пак ли се съмняваш в твоя?
Темите и мненията на gerilovedoani, psihqsala и make_you_mine са класика в тоя форум.![]()
Welcome to the Jungle...
не ама на там отива работата
абе ... случвало ми се е ... но накрая ме е*** * ... нормално е кое момиче ще е сагласно хуя в нея да чука и др .... непозната ... освен ако не е 3 ка
да,после прекратих всичко
не се изказвай неподготвен,прасе
Що лъжеш като дърт циганин http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BA%D1%81
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .