.

Виж резултатите на анкетата: какво да правя с жена ми.... да я сменя ли заради

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да я задържа и да говоря с нея

23 67,65%
  • да си живея живота

5 14,71%
  • да се измъчвам докато издържа

1 2,94%
  • да намамеря подходящо момиче за мен

5 14,71%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Какво да правя с жена ми ....

аз съм на 19 години и се чудя какво да правя с жена ми с нея сме от 3 години заедно, но нещо секса ни куца(нея я боли заради размера) и се чудя дали да я смена и да си живеч живота докато съм млад. а съм склонен да направч всичко за нея за да я направа щастлива.не ме е гнус от нея да я лижа и така нататук абсолютно всичко. а тя примерно не ми дава да ии свърша на лицето и малко свирки ми прави не ми дава да свършвам в нея а аз съм много внимателен,дава ми да ии свършвам по циците и другаде но не и това което ще ми хареса.какво да правя.а не е пробвала сперма да ми каже че не ии хресва.помагаите защото си я обичам и искам да оправя нещата :С

Човек този въпрос е много сериозен и определено не е да се обсъзда в форум,но все пак си млад ...Може да си поживееш още.Ако виждам,че не те обича я разкарай и да не ти пука.Опитай с нещо ново.Например да я предразположиш.Изведи я на вечеря.Нека обстановката да е много романтична не в кръчмата при Бай Иван.Бъди внимателен с нея.Приберете се.Ала-бала я вкарай в леглото.Почни нежно и може и да се навие някой неща.Ако и това не стане опитай с друго.Щом я обичаш опитвай да се надяваме,че тя ще оцени усилията ти и ще бъдат възнаградени.Успех !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    maDamn

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Секса не е най-важното в една връзка.Те хем питаш дали да я смениш пък после казваш,че я обичаш ...

BuBy

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Не е най-важното?
    За да се стигне до връзка, значи има физическо привличане и тн. Когато има привличане, има и секс. И той ако куца/липсва-всичко е тотално прецакано. Връзка без секс за нищо не става.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мда, хората като теб имат късмета, че не им се налага да общуват с хора като мен.
    За нито една от страните нямаше да свърши добре ..

Да, добре, наистина ли ..
    Наистина ли ..

И да е трол , истината е , че много пъти са идвали с подобни въпроси тук ..

И все пак, предполагам, че е гадно да ти свършват на лицето.
    Примерно, свърши си веднъж на лицето да пробваш ( докато свършват си насочи пишката към лицето ) .
    Ако те изкефи, кажи и на приятелката ти да пробва.
    Но, предполагам, че няма да го направиш.

Дам ..
    Така де, преди да карам когото и да е било да ме лиже , съм си пробвала соковете и не са болка за умиране.
    Хубаво е мъжете също да си пробвате спермата .
    Също така, да пробвате това, което искате от половинките си /е, разбира се, че не можете да си духате сами или нещо такова/.

Неее, просто съм шашната от ирационалността , която блика от темата и не знам какво да кажа просто.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ако наистина се обичат секса няма да е най-важното,а това да са заедно ще е най-важното. Не знам поне за мене

BuBy

според мен в една връзка секса има много огромно значение .защото ако тои куца се осеща на всичко: отношение, държание,доверие и характер .така че според мен ако не се оправим маи нещата отиват на лошо. :С

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Ако наистина се обичат секса няма да е най-важното,а това да са заедно ще е най-важното. Не знам поне за мене
    Е окей де,ама каква вързка е без секс? Точно, защото се обичат,харесват и искат.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от DJMartoO Виж мнението
    според мен в една връзка секса има много огромно значение .защото ако тои куца се осеща на всичко: отношение, държание,доверие и характер .така че според мен ако не се оправим маи нещата отиват на лошо. :С
    Като куца първо се говори. Или ако я зарязваш, зарязвай я , не наспамвай тук с мъдрите си мисли.

Ако си трол - кк.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Thumbs up

Това е най-глупавото нещо, което някога съм чел.

Първо, заедно сте, казваш, от 3 години и че я 'обичаш', но в същото време се чудиш какво да я правиш, дали да не я замениш с някоя друга, която ще ти задоволява сексуалните желания.. Нека ти кажа нещо: изобщо не я обичаш. Говориш за нея като някакъв предмет, който можеш да замениш като е дефектен. Какво?! Да не би да правите секс от вчера? Очевидно е че за теб секса е много важен. Но са минали 3 години, 3 години, през които секса е бил ужасен, толкова ужасен, че си готов я зарежеш. На какво се базира вашата любов? Държите се по цял ден за ръчички и си говорите сладки приказки, като колко много се обичате ли?! Щом досега те е устройвало, защо този глупав въпрос 'какво да я правя'?

Второ, постави се на нейно място: как би се чувствал ако тя ти каже, че иска да се изпразни на лицето или в устата ти? Представи си, че просто на нея не и харесва тази идея, не и доставя сексуално удоволствие. Не можеш да накараш другия на сила да прави всичко, което на теб ти харесва. Е, освен ако нямате BDSM връзка, но.. това е друга тема. Идеята ми е че щом казва 'не', значи 'не'! Независимо какво е то.

И трето, ти си глупак. На твое място щях да си изтрия темата от срам и малоумие от моя страна и повече да не поствам. Изобщо си нямаш и на представа какво е това любов. Имаш още да ядеш.

Съвета ми, на кратко, е да се разделите и да не си губите повече времето.

Боже, 3 години..

1-во.обичам я и бих направил всичко за нея а з а тези 3-години съм търпял всичко от неина страна.и даже аз настоях тя като свърши да я лижа.
    2-ро. ако бях момиче сигурно щях поне 1 да пробвам какво е да ми свършат на лицето а тя не е защото аз съм ии 2-ри и съм сигурен затова.
    3-то. аз работа, тя работи и по цял ден само се чуваме по телефона, и вечер се виждаме когато тя е на работа до 8 или почива или е ч-ва смяна така че не си прав и не ме е срам защото искам да видя мнението на другите и не е спам

Голям фен Аватара на magita
    Оф... еми намери си някоя на 13, за да може да и правиш квото искаш! Прочетох, че си и втория и тва според мене трябва да те радва, че не е няква кофа. Ок, седни и поговори с нея, тва, че не ти дава да и се изпразниш на лицето не е оправдание, че искаш да я зарежеш, все пак жената има някво самочувствие, ти ако наистина я обичаш, тва нямаше да е основен фактор да я зарежеш.

Щеше да напрайш всичко за нея, еми тогава направи тва да не празниш там дето не и харесва! :]]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

и тя да не ме прави щастлив а аз да права всичко за нея може поне да с направи труда да пробва според мен поне това може да направи дори и да не е в устата а на лицето.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Значи за теб щастието в една връзка се измерва с това колко пъти ще й се изпразниш на лицето? По-добре я зарежи. Горкото момиче заслужава повече от такъв дебил като теб.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Значи за теб щастието в една връзка се измерва с това колко пъти ще й се изпразниш на лицето? По-добре я зарежи. Горкото момиче заслужава повече от такъв дебил като теб.
    Прав си +1 !

BuBy

Мега фен Аватара на D1esel
    Пробвай с мъж. Ще видиш, че е по-хубаво

Според теб нормално ли е да ти дават съвети относно дали да скъсаш с гаджето ти, някви тийнове във форум? Нашето мнение не мисля, че е компетентно, но все пак...
    Както каза някой преди мен- това, че не я кефи да й свършваш в устата или по лицето не значи, че не те обича или че секса ви не върви.
    От друга страна, ако имате някакви наистина проблеми и не ви върви- поговорете си 2мата, а не ни питай нас кво да правиш.
    И ако виждаш, че не ти е добре с нея, тогава я остави, не си губете времето и си продължавайте живота поодтелно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от DJMartoO Виж мнението
    и тя да не ме прави щастлив а аз да права всичко за нея може поне да с направи труда да пробва според мен поне това може да направи дори и да не е в устата а на лицето.
    а ти що не си напрайш труда да я разбереш, че не и харесва?!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

5 опция - аз съм много зле, дано ме зареже тя!

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако бях на нея щях да ти отрежа пишката.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

Хубаво е мъжете също да си пробвате спермата .
    Също така, да пробвате това, което искате от половинките си /е, разбира се, че не можете да си духате сами или нещо такова/.
    И като не можем да си духаме сами да пробваме да духаме на някой друг!?Ти сериозно ли?!

Супер фен Аватара на djipsito
    Спермата можеш да си я опиташ и без да духаш на някой... Аз накарах един мой бивш да го направи. Още е жив (май).
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не е мястото форума, където да задаваш такъв сериозен въпрос, и да очакваш някой да вземе решение вместо теб и да ти отговори. Сподели с нея какво мислиш, какво ти е и стигнете до някакъв консенсус, в крайна сметка двама души са заедно, защото им е хубаво, нали?

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си