Манията за секс е точно като пристрастяването към наркотиците, алкохола... всъщност малко хора знаят, но човек може да се пристрасти практически към всичко. Аз лично съм малко по-сексуален от повечето хора и желанието ми се засилва, когато минавам през труден период от живота си. Не пия, не злоупотребявам с наркотици, но моето бягство от проблемите е секса. Когато всичко в живота ми е добра и желанието ми да го правя нон-стоп изчезва.
Важното е да изясниш на себе си причините за своето желание, какво точно ти дава секса. Обикновено с разбирането на истинския мотив (а такъв винаги има, понеже всяко нещо си има причината), проблема изчезва. Ако не опиташ да си помогнеш, ще имаш много проблеми в личния си живот за в бъдеще. Не слушай какво ти говорят загорелите тинейджъри тук, че си мечтата на всяко момче. Никой мъж не иска сериозна приятелка нимфоманка, на която не може да смогне. Как ще ти има доверие, като знае, че си постоянно разгонена. А който и мъж да си намериш, едва ли ще успее да поддържа темпо от 3 пъти на ден задълго.
Успех, надявам се да се замислиш над думите ми
Последно редактирано от besso : 01-19-2012 на 14:31