Здравейте нова съм в този сайт и не знам точно как става .. Но мисля,че пишеш какъв ти е проблема и група непознати ти дават съвети горе долу .. Значи не знам дали това е проблем,но през последните 5 години имах 2 сериозни връзки за по 2години и имаше прекалено много драма и болка ) .Последните 6 месеца всичките ми връзки са най-много 1 месец просто не чувствам нищо и не мога имам тръпка за по 1-2 седмици и после нищо.Чувствам се ужасно за това ,че лъжа момчетата ,но просто не мога когато остана сама се побърквам мисля,за бившия си приятел и това как той е с новата си приятелка и това ме побърква.Отначало ми беше забавно да излизам с различни момчета постоянно,защото доста време бях все с едни и същи ,но сега ми е безразлично всичко.И има едно момче ,което последните 6 месеца ми е нещо като на повикване ,което не е лошо ,но преди около месец той почна да изпитва нещо към мен и аз се отдръпнах за да не го нараня.През този месец бях с друго момче ,разделихме се и сега излизам с едно друго момче,но той е много срамежлив и не ми се занимава.И снощи се обадих на това момче ,което ми е на "повикване" и му казах нещо от сорта "Много тъпо се получи преди ама ако искаш може да си продължим отново" и той почна аз не ти имам доверие ти си много потайна и т.н .. и аз му казах ,че аз не искам връзка от него и не е нужно да се ядосва за това аз къде ходя и къде не .. и той каза добре И се разбрахме да отида към тях към 00:00 и към 23:30 той ми се обади и ми каза,че не бил подготвен а нямало сега откъде да ходи да купи а и нещо му било лошо и някой друг път.. А не ме попита дали аз имам или нещо такова.. И просто съм объркана за всичко ,което ми се случи нямам представа какво да правя !! И въобще какво се случва с живота ми ..