.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Трябва ми инфо...маалко помощ моля :s

По изобразително о_О ни дадоха домашна ... да търсим информация за Съвременното западноевропейско изкуство...+ представители... и искам да ми кажете какво г/д трябва да включа...моя без обиди.Знам,че ще започнете с това ти толкова ли не можеш да се ровнеш в гугъл.Е рових се и не успях да намеря това което ми трябва,затова ви моля за помощ.. За утре ми трябва.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Представилите - художниците

Съвременното западноевропейско изкуство - картини, какво включват, какви цветове, какви форми, повече на портрети ли се набляга, или на пейзажи, бои ли са изолзвани или моливи.

Иначе не намерих и аз нищо в google.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    А случайно в учебника ти по изобразително дали няма урок за това?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на Chacho
    http://www.nbu.bg/PUBLIC/IMAGES/File..._reklama/5.pdf

Speedpainting е интересна тема, по която можеш да пишеш. Рисуване с кафе, пясък, сол и въобще алтернативни техники. Дигиталното изкуство е много обширна тема.

Като цяло търси чрез термина "визуални изкуства", повече резултати ще се появят. Ако пък владееш английски, нещата стават дори още по-лесни.

Оставям те все пак да си ровиш сама. Темата е доста интересна, не мисля, че ще ти е скучно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Благодаря Ви за бързите отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си