Не знам с какво да започна.....Преди две седмици ходих на зимен курорт със семейството ми.В нашата компания беше и един мноого голям сладур.Той беше от моя град.Много го харесах.Личеше си, че всеки път когато го видех, се изчервявах.Опитвах се да съм колкото се може повече до него.На масата, той седеше винаги срещу мен.Ухаеше невероятно!Имам и сестра.Тя е по-голяма от мен.Когато стана време за вечеря всички в хижата слязоха в ресторанта.В 8 часа започна да свири оркестърът.Но много ме натъжи това, че той започна да сваля сестра ми, танцувайки с нея.Стоях и ги гледах.....Но вече в полунащ не издържах и отидох в стаята ми.Бях сама.Разплаках се от мъка, че той не ме забелязва изобщо.Легнах си и реших да проверя дали има фейсбук.Открих, че има.Но това, което разбрах ме стъписа.Той приличаше на 16-17 годишен, но излезе, че е с цели 8 години по-голям от мен.....Наистина щях да припадна.Буквално.Главата ми се замая, виждах двойно....И паднах на пода-НАИСТИНА.Знам, че някои че ме помислят за смешна, побъркана или дори луда.Опитвам се да го забравя, но как да забравиш някой който е пленил сърцето ти...Знам, малка съм за него, но не знаех,че има толкова голяма разлика.Защото -СЪРЦЕТО ДЕЙСТВА ПРЕДИ УМА-Не знам какво да правя, зтрашно съм объркана.Вчера го видях, ВКЪЩИ!Той помага на чичо си, да слагат PVC дограма.И вчера дойдоха да сменят последната врата (за съжаление) и той ми се нахили много сладко като ме видя.Хора, кажете какво да правя, побърквам се!Знам, много малка съм за него, но няма какво да направя.Имаме ли шанс двамата...или поне да го заговоря..сърцето ми се къса.Нека хората, които тръгнат да пишат - ЗАБРАВИ ГО, НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ, ТИ НЕ СИ В РЕД-да не си правят труда.Зная, че повечето така ще ми напишат, но не знаете как се чувствам аз.Моля ви, помогнете ми как да се сближа с него!Много ви благодаря предварително!
Последно редактирано от kisskata1807 : 01-21-2012 на 15:27