Здравейте ... ^^ С приятеля ми сме заедно от почти 4 месеца и досега не е имало никакви проблеми. Често се караме,предимно за глупости но след това всичко се оправя. Много пъти ми е казвал че като се ядоса ставал направо друг човек, че не знаел какво прави и говори и всякакви такива. Не го взех насериозно ... а и си виках колко пък лошо може да е. Но снощи като ми звънна се скарахме много лошо .. и то не за кой знае какво ... но много ми се ядоса почна да ми крещи и едва ли не по едно време почти ме заплаши. И аз само стоя и се чудя какво да му кажа, изобщо не можах да повярвам, че разговарям с него. Преди 1 2 седмици ... ме беше помолил като видя че е ядосан да си мълча,защото попринцип съм си по устата и винаги го ядосвам още повече,и му бях казала като видя че е ядосан да се опитам да се сдържам и да го разбера. И снощи това и направих, после той ми затвори и ми звънна след 10 минути и от нерви си я счупил телефона. А Когато е бил с бившата си приятелка още ми беше разказвал че и лаптопа си счупил. Като се ядоса блъска и тръшка. До сега не сме се карали на живо но вече направо ме е срах ако се скараме тогава какво ще стане. Иначе не е такъв, все е усмихнат положително настроен но ядоса ли се става друг човек. Опитах се снощи да говоря с него относно това и той ми вика опитвал съм се но не мога да се променя такъв съм си, не искам да виждаш тази моя страна. От една страна искам да видя докъде може да стигне .. дали е способен да ми направи нещо? Но пък ме е страх да не се разочаровам ...
Искам да му помогна.. и да види че не е кой знае колко трудно да си сдържа малко нервите, и да види че може да се контролира, което той приема за невъзможно. Някакви съвети,идеи .. ? Мерси предварително : )