.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на djipsito
    Спорта разтоварва, а с бойното изкуство излива агресията другаде... На момчетата, които им е в повече тестостерона и не са от най-активните им се трупа агресия..докато не прелее. Или да се записва на нещо или секс.

Всъщност секс правите ли ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Има значение. Понякога някой много жестоко може да те изкара от нерви. Едно е да чупиш лаптоп и телефон, друго е да удариш човека.
    Но стават инциденти.
    Нали се сещаш, че не се знае кое на къде ще отхвърчи, кога ще му хрумне само да метне стола по нея без да я оцели, за да я сплаши и ще го даде с крив мерник... и прочие. Никъде не е казано, че е задължително директно да я набие.
    Също, според мен поне, самият и страх в един такъв момент е тормоз. Как така някой ще застане, ще крещи по тебе и ще троши покъщнина? То бива бива караници, сърденета, angry sex и тн, но всичко си има граници.

Кажи му точно, че се страхуваш от него и да се въздържа. Кажи му, че щом ти можеш в такъв момент да си затраеш, за да не било станало по-лошо, значи и той може да се спре.

ПП. Това не беше ли оня "непобедимия" от една друга тема?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Същия. ;х ... Ето пак се скарахме смених си всички пароли предимно заради това се караме. И пак видял една хронология в която казвам ви " не съм се зарибявала с никой" Нито целувки нито прегръдки съм си писала с това момче, просто се "ръчкахме" ей така на базик.. и даже от това се дразни .. вие разбирате ли с който и да си пиша се ядосва. :х Еди си как съм се държала не знам си какво, никой досега не ми е държал сметка с кой, какво и как. Аз самата се обиждам като ми говори така ... и ме изкарва едва ли не "курва" ;х Вика ми недей ми говори така и аз му викам и защо .. и той няма да ми говориш така и аз и какво ще стане и той ми вика още веднъж ако го кажеш и аз пак му викам "какво ще направиш" и той ми затвори. После почна да ми пише в фейсбук кво съм се надъхвала това го дразнело какво съм се правила на силна. ДА в случая го предизвиках но защо ми говори така ;хх : (

А всъщност замисляла ли си се за късане? По дяволите, дала си му всичките си пароли... Не можеш да му помогнеш. Аз те съветвам да се замислиш какво всъщност обичаш в тоя човек и дали си струва тая връзка да продължава.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Дадох му тази за скайп и фейсбук. А и аз не влизам често а и да вляза си пиша само с тези които са ми писали. Вика ми имам ти доверие просто се дразня като го видя.И най-гадно е когато ми каже "еми ти ако беше на мое място нямаше ли да се подразниш". Изобщо ме съм мислила да късаме. Това е единственото момче което обичам толкова много, който въпреки всичко остана с мен и който винаги за всичко ме е разбирал и подкрепял. В началото му нямах доверие но вече не е така, но като почне с тия глупости ... направо се задушавам само при мисълта че едва ли не ми поставя някакви граници с кой какво да си пиша. Става ми гадно че той вече е на 18 а и мен не ме пускат много по купони и ... не съм с него. Дори той ми е казвал че му е много тъпо така като вижда приятелите си с приятелките си а аз не съм до него и това много ме натъжава. : ( А колкото до това като се ядоса... Говорихме и за това тази вечер и той отново ми се извини и ми каза кога е станало всичко това. Мислех че е заради раздялата му с бившата но се оказа че е заради вуйчо му който преди 3 години почина. Наистина още не може да го преживее и му е страшно трудно оттогава започнало всичко . Обеща ми че ще се опита да се контролира да не се ядосва така да помисли преди да прави глупости а колкото да това дали би посегнал на мен ... по неговите думи било невъзможно. Даже малко се обиди че изобщо съм си го помислила. Ох изобщо не зная какво да правя.. искам да съм с него и той го иска, прави всичко възможно да останем заедно както и аз винаги се разбираме подкрепяме и ... мога да кажа и че си приличаме,по това което сме преживели и т.н и да обичаме се но както ти каза понякога се замислям дали има смисъл да сме заедно : ( А дори не зная защо ... имам всичко което някога съм искала а сега се отказвам ей така...

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Разкарай го, тоз е бомба със закаснител. Но и ти сама си си виновна че търпиш всичко тва, и не само ами и извинения му търсиш на постъпките. Вие НЕ сте женени! Кво е тва да неможеш с най добрият си приятел да излезеш без да те е страх че ще има панаири после? Ебах го в олигофрена, да фаща гората! А ти... оффф ти си изцяло друга тема която нема да подхващам.

Почти абсолютно убеден съм, че приятелят ти не тренира боен спорт или бокс - накарай го. Тези спортове учат на самодисциплина, да сдържаш агресията си.

По принцип няма лошо да чупи предмети, ако това го охлажда от желание да удря хора/теб. Обаче твоя избухва за глупости, а приказката "не мога да се променя" е от репертоара на малките момченца и момиченца. Това говори за две неща - има супер ниско самочувствие, което когато е спокоен прикрива или агресия с комбинация на липса на възпитание (не маниери а самодисциплина).
    Последно редактирано от bratignat : 01-21-2012 на 08:28

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    И аз познавам много избухливи хора и не си е работа тва. Но мисля, че не си заслужава да го зарежеш, щом го обичаш и отношенията са ви добри като изключим караниците.
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си