- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му помогна?
Но стават инциденти.
Нали се сещаш, че не се знае кое на къде ще отхвърчи, кога ще му хрумне само да метне стола по нея без да я оцели, за да я сплаши и ще го даде с крив мерник... и прочие. Никъде не е казано, че е задължително директно да я набие.
Също, според мен поне, самият и страх в един такъв момент е тормоз. Как така някой ще застане, ще крещи по тебе и ще троши покъщнина? То бива бива караници, сърденета, angry sex и тн, но всичко си има граници.
Кажи му точно, че се страхуваш от него и да се въздържа. Кажи му, че щом ти можеш в такъв момент да си затраеш, за да не било станало по-лошо, значи и той може да се спре.
ПП. Това не беше ли оня "непобедимия" от една друга тема?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Същия. ;х ... Ето пак се скарахме смених си всички пароли предимно заради това се караме. И пак видял една хронология в която казвам ви " не съм се зарибявала с никой" Нито целувки нито прегръдки съм си писала с това момче, просто се "ръчкахме" ей така на базик.. и даже от това се дразни .. вие разбирате ли с който и да си пиша се ядосва. :х Еди си как съм се държала не знам си какво, никой досега не ми е държал сметка с кой, какво и как. Аз самата се обиждам като ми говори така ... и ме изкарва едва ли не "курва" ;х Вика ми недей ми говори така и аз му викам и защо .. и той няма да ми говориш така и аз и какво ще стане и той ми вика още веднъж ако го кажеш и аз пак му викам "какво ще направиш" и той ми затвори. После почна да ми пише в фейсбук кво съм се надъхвала това го дразнело какво съм се правила на силна. ДА в случая го предизвиках но защо ми говори така ;хх : (