- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОООЩ!!! КОСМИ!!!
Много ви благодаря на всички. които изказахте мнение досегаОнези, които ме съдят, че се срамувам нека си припомнят дали и те не са се сблъсквали понякога с нещо, за което се притесняват да споделят с друг. Казвате ми да питате майка ми, но тя просто никога не ме е подкрепяла, както ви споменах съм виждала само краката й че са гладки, на подмишниците и и ръцете има, но не мога да кажа каква е причината да не се поддържа, от нея съм наследила(за жалост) този неприятен ген на по-силно окосмяване, и тя е така но не предприема особени мерки. По принцип не се грижи особено за външния си вид и аз немога да получа адекватни съвети от човек, който не е запознат особено в тази облат, пък било то и собствената ми майка. За жалост не съм гладка като баба. Нейният ген е такъв, окосмяването й е минималко по тялото, даже и подмишниците, и краката. Затова както виждате и баба не е особено компетентна относно това. Не може жените в къщи, не може продавачките, не може съученичките - и накрая реших да попитам тук. Не ми говорете разни от сорта на "не вярвам да си толкова малоумна..." , ами не, за да пиша в този сайт със сигурност имам здрав разум, просто не всеки човек е "отворен", мен никога не са ме разбирали, никой не го е правил. Надявам се, че разбирате какво имам предвид с това, не мислете че правя "драми", просто изразявам мнение, надявам се и още хора да ми помогнат с мнение.
----А СЕГА ЗА ПРОДУКТИТЕ, ЗА КОИТО ПИШЕТЕ:
-КОЛА-МАСКА НА ДЖАНКАР: днес я намерих в един магазин случайно, имаше различни видове:течна, ленти...
У нас нямаме микровълнова, така че май ще прибягвам до ленти, та кажете си мнението, дали ще са ми от такава полза като топлата кола.
-БРЪСНЕНЕ: реших, че вече няма да се бръсна освен в крайно наложителен случай, защото не искам да се обезкосмявам всеки ден
-ЕПИЛАТОР: не мисля, че все още съм готова за него, а и чувам, че на някои космите им се накъсват.
-КРЕМ-ДЕПИЛАТОАР: така и не изразихте мнение, помага ли...? Че у нас има и незнам дали да пробвам...
Баба ми каза, че като са ми неприятни космите, като стане пролетта ще намерим начин да ги махнем! Някаква жена от селото й искала всеки месец, като идва в Раднево баба да й купува някакъв обезкосмяващ крем за лице, от който цял месец нямаш косми! Не можа да ми каже марка. Та, възможно ли е да има такъв крем и ако има става ли и за тяло. Ако имате мнение пишете. При избора ми на начин за обезкосмяване ще се уповавам до голяма степен до вашите съвети! Разгледана е темата над 400 пъти, но малко се съгласяват да ми помогнат... и те може да се каже едни и същи(много ви благодаря специално на вас, тези които дни наред постваха ежедневно коментарчета със съвети!).ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ ПРЕЗ АПРИЛ НЯКЪДЕ ЩЕ ХОДИМ НА ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ, КЪДЕТО ЩЕ ИМА БАСЕЙНИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ, ТАКА ЧЕ МНЕНИЕТО ВИ Е ПО-ВАЖНО ОТ ВСЯКОГА!!! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ С ОЩЕ МНЕНИЯ!!! БЛАГОДАРЯ НА ОНЕЗИ, КОИТО СА ОТДЕЛИХА МАЛКО ВРЕМЕ ДА ПРОЧЕТАТ ТОВА И ДА МИ ПОМОГНАТ ЧРЕЗ СЪВЕТИ ОТ СВОЯ ЛИЧЕН ОПИТ ПРЕДИШНИТЕ ДНИ И СЛЕДВАЩИТЕ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩТА ВИ!!! ВАЖНА Е ЗА МЕН, СИГУРНО ЩЕ Е ПОЛЕЗНА И ЗА МНОГО ДРУГИ!
Крем-депилатора е като бръсненето, т.е. не може да изкараш цял месец.Лентите(поне тия на които аз съм попадала) обикновено не стават..Не знам, може да пробваш, ама надали според мен.
Най-добре е с епилатор. Ще бъдеш спокойна за по-дълго време.
Лентичките също накъсват и то повече, отколкото епилатора. Крем-депилатор е безполезен също толкова, колкото и самобръсначката.
^^ аа, зависи.На мен епилатора ми ги прави на нищо и преди като ходех на козметичка ми се караше, че съм ги "бръснала", а аз просто не можех да чакам да порастнат за колата.Както и да е, авторката трябва да види кое как и действа все пак.
Аз съм също колкото теб. Посмях и попитах майка си ( само за подмишниците ) ии тя ми купи бръсначка ^^ Всеки ден или през ден докато се къпеш се минавам и не е толкова много . А за краката аз съм руса, но мама ми каза, че, ако през лятото имам косми ще ми купи лентички ( на нея и помагат ) . Една моя приятелка всяка седмица се бръсне с епилатор, но за мен изглежда грозно. Моят съвет е : Давай с бръсначчката под мишниците, а като се запролети купи си лентички (( ако те е срам кажи, че са за майка ти хД ) ии така. Дано съм помогнала.
![]()
Това мнение е потресаващо. Съжалявам. И хората над 40 правят секс, родителите ви също. Приемете го. Това, че се прибираш в 8 от работа не е проблем. Че имаш деца и семейство не е повод да спреш да правиш секс. Да, може да имат други възприятия, да може на мъжа му да не му пречи, но не приемайте родителите си като безполови. Грозно е. Сякаш някой ще ви каже след още 15 години - Край, стара си, искаш, не искаш секс няма, родила си ми дете, стига толкова.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Като нямате микровълнова, може да топлиш кола маската на водна баня. За теб мисля, че най-удачно и удобно ще е да ползваш водноразтворима кола маска - http://amritalab.eu/arcocere/kola_ma...uttose/fragola. В сайта има и лентички по 7 лв. за 100 броя, и по 2.50 за 25 броя. Доставката е 5 лв.
А някоя твоя приятелка не ходи ли на козметик? Ако ходи може да я помолиш да отидете 2-те или да отидеш с майка си. Ако не те е срам от козметичката де, макар че все пак това й е работата. Аз си ходя с една приятелка, защото не ми се ходи сама, а и тя има нужда. :Д Но ако държиш да е в домашни условия недей, ти си решаваш.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Rebirthing, предпочитам да не си купувам каквото и да е по интернет. Баба ми каза да не бързам сега, а като се стопли през пролетта. Казах й че колата е с дълготраен ефект, но тя ми каза че ще боли страшно много (то и аз така знам де). Мама ми каза: Ами ще ги минаваш всеки ден космите с "Bic-че" и така. Аз имам крем-депилатоар и с него всяка вечер се обезкосмявам". Но аз не съм съгласна, не искам всеки ден, по-добре да ме боли с кола, но после седмици да съм гладка. Ще взема да накарам мама като си купува следващия път крем-депилатоар да ми купи топла кола маска на Джанкар. Ами за цялото тяло колко ще трябва, една опаковка дали ще ми стигне или още ще трябва, долу-горе колко ще ми излезе всичко, много ли време отнема... Или ако си направя захарна кола вкъщи ще е по-добре и по-щадящо? Няма ли някъде клипче как се използва такава купена маска, как се разтапя, как се маже, как се процедира въобще? То ясно че ще накарам някоя от жените вкъщи да ми я направи, но и те имат опит колкото мен (в по-предишни постове обясних защо).![]()
Да ти имам и проблемите .. Аз си махам космите от края на 4ти клас,тъй като бях доста окосменаНайстина говори с майка ти тя ще ти помогне най-добре и недей да си махаш космите с кола маска сама,защото ще се направиш на нищо . :}
I'm a shark , im a shark , suck my dick im a shaaaaaark .