.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какво да направя без да го обидя?

Проблемът е следният. Приятелят ми е прекалено романтичен. Смисъл постоянно ми повтаря колко ме обича, казва ми, че аз съм всичко за него и т.н. А аз не съм от момичетата, които харесват това. Не знам аз ли съм прекалено студена или какво, но никога няма да започна да се лигавя по този начин. Хубаво е да споделиш чувствата си от време на време, но на мен вече ми писна. По скайп не спира също да ми праща текстове на песни и да ми се обяснява в любов. Вече едва издържам, а не искам да се карам с него, защото въпреки това е един от малкото свестни хора, които съм срещала. Имате ли някакви идеи за решаване на този проблем, вие как бихте постъпили?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Просто му кажи, че ти идва в малко повече романтиката и да прескача частта с текстовете и поезията.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сподели му, че прекалената употреба на онези две думички, ги ограбва от значението им. Защо е нужно да се караш с него, като един спокоен разговор ще свърши по-добра работа?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Сподели му, че прекалената употреба на онези две думички, ги ограбва от значението им.
    Точно. Да ти казва (примерно) "пред вас съм, слизай, обичам те" си е казано механично, не мога да повярвам, че наистина го мисли в тоя момент просто.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    имала съм същия проблем..
    и тъй като бях по-неопитна и малка, и ме беше срам да го "нахокам", реших да се разделим
    ама като го гледам сега, със сегашните си приятелки е същия, котенце, слънчице, всяка седмица статусче "+1 седмица с моята писанка", на всяка снимка коментар с по н на брой целувки, меченца, сърчица и глупости..по-добре че сме се разделили..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си