- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Забавяне на цикъла
Значи на 1-ви февруари заминаваме на почивка със семейството ми и ще имаме басей с топла вода и се смята,че точно тогава може би ще ми дойде цикъла. В момента пия грипекс макс, защото бях настинала, шия и едни витамина на13 съм и ако може да ми кажете нещо с което да забавя цикъла си. бях чела някъде, че ако пия витамин , може да се забави и исках да съм сигурна, затова реших да се допитам до вас и ако знаете нещо друго на билкова основа ако може или някакви бабини рецепти незнам, моля ви !!
Вярвай в мечтите си !
Оф бе,момиче, за хиляден път, не си играйте с тея неа ,след години ще го търсите тоя цикъл и ще се чудите що не идва. 1 почивка ще го преживееш.Друг въпрос е,че при мен като съм настинала и пия хапове редовно си закъснява...ама за всяка е различно.
maDamn
Пак повтарям - от такива като теб ми се повръща. 1 почивка е, както казаха, ще го преживееш, но да си прецакваш организма заради нея просто не си струва.
Има тампони с най-различни форми, купи си и проблема ти е решен. Престанете с тези теми.
Аз просто питах за това какво ще ми препорачате, благодаря ви за предупрежденията, но това все пак си е моят организъм и щом съм решила няма да ми промените мнението. И за това просто ви моял да ми кажете дали с витамин Ц ще стане или нещо дурги !!
Вярвай в мечтите си !
Говори с майка си по въпроса. Ако тя прецени, че е наложително да си разбъркваш цикъла, нека те заведе на гинеколог да ти изпишат хапчета за забавяне на менструацията.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не вярвам някоя майка да си заведе детето при гинеколог , за да му изпишат хапчета за забавяне на цикъл. Малоумна трябва да е! Прецаквай си организма щом искаш , твоя воля - забави го веднъж и следващия път няма да можеш да си вдигнеш задника от болки. Не е шега работа, освен това -не е само кръв , това са ти хормоните бе момиче.
maDamn
няма особен ефект витамин цто при мен ...
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=