- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ще ходя на състезание !!!!!!!!!!!!
добре добре, ще те оправя само да дойдаи да не ми избягаш
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е, не, след последния инцидент в залата с едно момче, не раздавам кикове..
няма се плашиш, той е наш човекудри смело !
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Отритнат си от мъжкото съсловие за тая идея.
Между другото, на тренировки един познат повърна след удар в слабините.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
чачинко, отивам при нежното съсловие тогава![]()
sapphire5![]()
Ох, до повръщане не се стигна, но докато тренирах ляв, вътрешен лоукик и тоя ми повтаряше как удрям слабо, за да ме нахъса и аз някаква се засилих, всичко точно, ама уцелих грешното местенце. ;D
Просто толкова бързо се издумка на земята, не знаех, че се получава чак толкова... лошо?!![]()
+ Не беше някакъв 50-60 кила.. кофти, кофти. Една от причините да се радвам на пола си![]()
райни виж темичката на фък13
sapphire5![]()
Като да ти бръкнат в окото с десен прав и изпънат пръст, но пък затова на състезания има миди и човек трябва да може да се пази там. Ако не си на улицата обаче, е и твоя отговорност да го пазиш.
Този случай, за който говоря, беше доста фрапантен. 100-килограмов пич с черен колан се извъртя и вкара беккик в слабините на другия докато беше във въздуха.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
awerw, до сега писах ферман.
Чаченце, като си го представя само ми изглежда брутално, пък ако се случи това...
Щом казваш, сигурно не се сещам. ;d
след старта можеш да изкривиш китката си колкото искаш.. тренирай предмишницата!
Ee не сега така
ше вземат да затворят форума ,заради заплахи от изнасилване и бой
Oтнасяйте се мило към момите ,макар че вече те склонят към силния пол
НИщо ,че сме женомразци ;d
loveca777, ти и женомразец, на едно място?!![]()
Не, че нещо, но последно ти май беше в някаква любовна депресийка, не ни хейтвайте ;[
Често не знаем какво искаме, но не пречи.. ;D
Заплахи от изнасилване и бой? уаа..![]()
;D точно след тази любовна депресия станах безчувствен женомразец, изверг, анаболитен изрод ! ! !
Аз повече няма се влюбвам и няма да имам контакт със женско!
Освен може би за укротяване на хормончета![]()
мерси muscle състезанието е други ден, надъхвайте ме дотогава![]()
sapphire5![]()
тИ сИ изрУД , адски ИЗВЕРГ , анаболен звяр , давай напред еби,мажи,чукай..НЕКА ПАДА МАЗИЛКА!!!!!
УТРЕ Е СЪСТЕЗАНИЕТОООООО !!!!!!!!!!!!!!
sapphire5![]()
Ае, ае, ае, ае аверченце-цецецеце... Цял форум теб те "гледа", искаме победаа.. ляляля.. някакви глупости от мажоретките ми се въртят в главата..Успееех ии да.
След състезанието пиши непременнно, че искам отчет. ;D