- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ще ходя на състезание !!!!!!!!!!!!
Веднага ;д утре даже имам тренировка, но от тва състезание май ще я пропусна ;дд и все пак ;дд днес мислех да играя с чичо ми да ме потренира, а той си е доста тежичъкнадъхвам се за утре, едни приятели мислят да ме ебават да ми правят агитка
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
http://www.youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfg
http://www.youtube.com/watch?v=6Y-DjurrO08
лялялялля, btw, не знам с канадската как е, но по принцип знам, че при какъвто и да е спорт ден преди състезанието не е добре да се натоварваш много, това с чичо ти е трябвало да стане по-рано си мисля аз. Но може и да греша, наистина си нямам на идея как стоят нещата при канадската![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хахх..
btw; за палката >> тренера ми забелязах, че има бухалка в колата.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jGkZyEs2OuE
Ей това съм го правила, но с бухалка и осукване на ръцете, смисъл сменя се посоката като при това:
http://www.youtube.com/watch?v=cdcM5...eature=related
но пак удряш по гума.. ;dd
за тва ще ми трябва минимум 40 кила чук![]()
sapphire5![]()
Ооо.... забравих къде и на кого пиша ;X![]()
няма нищо, аз винаги мога да се включа в разговора![]()
sapphire5![]()
Ще може ли утре след състезанието да кажеш много ли са били яки тези 80+ ?![]()
окс пич, ще ги гледам
sapphire5![]()
Ко стааааавааа , как мина състезаниетоо ? ;D : )
оххх, лошо, почваме, категория 60-70кг. паднах се с по-голямо на години момче, в началото тръгнах доста добре почти го бях победил но той почна да ме одържа и почна да ме обръща, а аз не съм свикнал на по-дълго натоварване, свикнал съм на кратки и ме победи..... след това играх с по-малко момче от мен и го победих без много усилия, после пък ми пуснаха пак по-голям от мене и като ми извади една ръка, си викам, айде пак загубих, ама съдията ми вика "айде (името ми)"и аз се надъхах и напънах изведнъж и го бих супер лесно, но после той каза, че го е заболяла ръката много, след това ми пуснаха момче на моята възраст, но той някакси ми влезе много с рамо и ме победи..... бе отчаяние голямо, накрая от 10 човека хванах 6 място
но играхме само на дясна.... казаха че нямало хора за лява, а моята лява е с 30-40% по-силна от дясната и ако имаше и лява щях да взема поне второ място сигурен съм....
sapphire5![]()
а тези над 80 кила си бяха доста здравички ;дддд както се и предполага ;д
sapphire5![]()
Добре,че аз не бях там..Аз съм слабичък на канадска де..Ама всички заминават ...![]()
С вече 98 см ръка и чиста мускулна маса от 247 кг на 2% подкожни съм адско животно .. Тия направо ще ги вдигам целите..Ей така 3ма-4ма ще ме натискат с цялото тяло да ми повалят ръката а аз ще ги вдигам само с китка ;}
айде айде.......
sapphire5![]()
днес, играх с всички дет бяха на състезанието обаче с лява, и сичките ги бих.......... начи много яд ме фана че немаше и лева ръка..........
sapphire5![]()
;D аз съм силен с дясната , а играх с баща ми на канадка миналата година лятото с лявата и ме би...
А той от 20 години не тренира , но е 90 кг
бахти![]()
ловецо и тебе и баща ти ще бия на лява![]()
sapphire5![]()
awerw аз и тебе и лъвчо ще ви бия и с лявата и с дясната
![]()
еее, ти първо мене бий, лъвчо е второ ниво![]()
sapphire5![]()
Лостаджиисската сила е гояма !
И баща ми е бил лостаджия и още пази силата !
А както казах - аз ще бия абсолютно всички и културисти и билдъри на канадска с лявата и с дясната
Май не ме разбра
Я паак - И с лявата и с дясната
Сега разбра ли се ?
Както момичетата не могат да ме бият с двете , само че аз ва бия с двете xD![]()
щеше ми се и на мен да е вярно ;д
sapphire5![]()