- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не знам какво да правя с живота си
Здравейте.Проблемът ми е, че не зная какво да правя с живота си. На 18 съм, след няма и 3 месеца ще завърша, а нито знам какво ми се учи, нито пък ми се работи още. Просто в главата ми е една черна дупка. Променям си мнението през седмица. Просто съм адски объркан.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Няма ли нещо което те влече или с което би искал да се занимаваш? Вашите съветват ли те да работиш това което те правят и харесва ли ти? В БГ ли искаш да учиш и живееш или в чужбина?Ако мислиш,че си доста добър по информатика и информационни,защо не се насочиш към нещо свързано с компютрите? Спортуваш ли редовно в отбори и мечтаеш ли да станеш треньор или играч?
Все има нещо което те влече и от което се интересуваш.Дай си една седмица да помислиш добре кои предмети ти се струват най-интересни в училище и най-много ти се отдават и дали си струва да продължиш обучението си по някои от тях.През останалото време се мобилизирай и се готви за това,което искаш да учиш.Ако имаш сертификати-използвай ги.
Успех в избора!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Нашите не ме карат да работя това,което те правят,просто защото им е ясно,че нито ще стана даскал,нито елтехник.
За учене в чужбина не мога да си мисля въобще-просто не ми е по джоба,а ако си запознат/а,ще знаеш,че в чужбина си е скъпичко.За компютри дума да не става,не защото не ме влекат-просто като видях изпитите и ми стана ясно,че 5 живота няма да ми стигнат да завърша там.Не спортувам,но си ходя на джогинг през ден.Иначе,благодаря за съвета.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
по принцип живота е за да се живее, така че просто го живей Добре т.е. според онова, което е най-Добре и за теб и за останалите около теб, а и ти си все още млад, едва на 18, но дано да няма кризи, при все че и досега имаше такива, но човек винаги може да се стреми към доброто, най-малкото в мечтите си и в желанията си
Нещо по социално да те вълнува - ПР, психология, маркетинг, ала-бала?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най-добре,ако наистина нямаш никаква идея накъде да поемеш занапред,остави си една година за размисъл...Повярвай ми,по-добре така,отколкото накрая да направиш като мен-аз също сменях си желанията през месец,влезнах в добра специалност,която обаче впоследствие се оказа не точно за мен и сега ще кандидатствам отново,с 93 набор...Добре си помисли...И едно лирическо отклонение-ако искаш да се занимаваш с компютри,проблемът не е в приема-в ТУ-Варна и София вземат и с матури по БЕЛ,в СУ си е изпит,при това тежичък,затова пък балът пада с всяка изминала година-трябва да знаеш обаче,че ако преди това не си се занимавал,не е никак лесно
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
какво ти върви в училище?какво ти е интересно?
сам казваш, че нямаш кой знае колко пари, пък не ти се работи..
пропусни да запишеш тая година (АБСОЛЮТНО НЕ ЗАПИСВАЙ НЕЩО ПРОСТО ЕЙ ТАКА!!!) и учи нещо, виж какво искаш да правиш, намери си работа..
другата година се яви на изпитите и запиши нещото, което си избрал..
Пропускането на 1 година не ти гарантира, че след нея ще знаеш какво искаш. Затова сега хубаво си помисли в какво те бива и какви са интересите ти. Там трябва да е отговорът, в краен случай- какво най- малко би мразил като работа :Р
always late but worth the wait!