.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Какво ми има ;(

Ох много съм притеснена... може би след коментарите които ще прочета още повече ще се стресна но се налага защото направо ще се побъркам.
    Момиче съм и мастурбирам, срам ме е да си го призная но пък знам че не е нещо нередно. Имам нередовен цикъл и винаги пропуска по един месец на 15 съм. Примерно идва ми декември януари пропуска и после идва февруари, и все е така. Говорила съм с майка тя ми каза че е нормално, а доколко не зная. 1 седмица преди да ми дойде .. мастурбирах .. но ми текна кръв, не много. И си помислих че явно ми е дошло .. нали е нередовен но само това беше след това нищо ми нямаше. На другия ден имах пак кръв .. +едно бяло слузесто. Наистина много се изплаших и акто ги прочетох тези неща за рак на маточната шийка разни операции, как протичало всичко направо настръхнах. Дойде ми ноември и за мое учудване ми дойде и декември, и се зарадвах защото си викам може вече всичко да се е оправило но сега януари пак не ми идва. Имам си сериозен приятел, от 5 месеца и той вече почна да ми намеква разни неща но няма да го направя преди това с цикъла да се оправи,защото бях чела че докато не се нормализира не било хубаво да водиш полов живот. А и докато не съм сигурна че съм добре, няма да правя глупости. Това беше преди 3 4 дена оттогава съм добре и ми няма нищо. А и забравих да кажа че преди 20 ( когато трябваше да ми дойде) имах кафяво течение. Което съвсем ме ...обърка изобщо какво може да ми има? Мерси предварително и моля без обиди коментари.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Отиди на гинеколог за преглед, вместо да гадаеш какво ти има.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Бях чела някъде , че това е нормално !....Не се панирай толкова , така само си втълпяваш разни неверни неща . Ако все-пак толкова се притесняваш попитай някой или иди на лекар , но не мисля че е нужно ..Първо прочети др такива теми тук и в интернет за да се успокоиш!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    щом ти е нередовен си е нередовен. на някои хора просто си им е такъв. а за кафявото течение на мен ми става преди и след цикъл.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си