.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere

Question Цикъл и секс?

Когато сте в цикъл,бихте ли правили секс с приятеля си ? Или да ви докосва клитора, да влиза с пръсти? Вчера и днес и ми бяха последните дни от цикъла и защото бях в приятеля ми и той поиска да правим секс или поне да ме докосва , но аз отказах. Не знам прекалено ми е странно.... на всичкото отгоре нямах НИКАКВО желание за секс или каквото и да било.. в мен ли е грешката не знам..
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не правя секс докато съм в менструация и не позволявам да приятеля ми да ме докосва/стимулира. Не се чувствам комфортно в тези дни от месеца и не бих могла да се отпусна достатъчно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ И аз така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    подкрепям TheBeliever. не мисля, че някога дори бих размислила. не само, че ми е странно, но и адски неудобно, точно защото това е времето от месеца, в което просто може да се изчака няколко дни. не е болка за умиране все пак.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Именно. Има още 25 дена в месеца и те решеват, че точно тогава най-много искат..
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Аз пък си умирам за секс точно тогава, не правя, защото идеята не ми се нрави съвсем, но все пак е поболявам след 2-рия ден, буквално...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Преди по време на цикъл най-много ми се правеше ,но не правя и не бих. Първо ми е отвратително гнусна самата мисъл. Второ ,че тая кучка природата ме е "благословила" с изключително болезнена менструация през всичките 6 дни (от 2рия нататък става поносимо!)
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не се чувствам комфортно в тези дни от месеца и не бих могла да се отпусна достатъчно.
    И аз така си мислех - че не искам да ме вижда в тоя период от месеца, че самата аз се чувствам гадна и изпъпчила се, въпреки че като преминат болките първия ден, след това толкова ми се прави секс, че не мога да гледам.
    Той обаче си изигра правилно картите и редовно ме пита кога щяло да ми идва пак. :д

Правила съм секс, докато съм в менструация и го намирам за готино. Винаги съм искала да пробвам и когато си намерих момче, което да ми се навие на акъла (че нали ги знаете някои какви са страхливи от кръв и нз си кво) таа не останах разочарована, беше ми много хубаво, просто трябва да се внимава и да не е много грубо изпълнението.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    подкрепям TheBeliever.

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Не бих го направила. За мен гледката не би била приятна и не смятам че тези няколко дни са за секс -все пак имаме останалата част от месеца. Не че не изгарям от желание и тогава ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Правила съм секс, докато съм в менструация и го намирам за готино. Винаги съм искала да пробвам и когато си намерих момче, което да ми се навие на акъла (че нали ги знаете някои какви са страхливи от кръв и нз си кво) таа не останах разочарована, беше ми много хубаво, просто трябва да се внимава и да не е много грубо изпълнението.
    И аз така.
    + това, че в тоя период и чувствителността е по голяма, следователно и удоволствието, но ако не се внимава, много лесно от удоволствие може да стане болка.

По време на цикъл съм заядлива , гаднярка ;д не се говори с мен първите 2 дни , после самата аз изглеждам зле и не бих позволила дори да ме докосва .

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Ние правихме на Нова Година и си докарахме и двамата инфекция.Поне според мене беше от това,защото няма от какво друго.Повече не мисля,че ще го правим по време на цикъл

BuBy

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Ние правихме на Нова Година и си докарахме и двамата инфекция.Поне според мене беше от това,защото няма от какво друго.Повече не мисля,че ще го правим по време на цикъл
    Ако това на снимката си ти :X Не ти давам повече от 11 - 12 год. А вече се плющите като зайци, и то явно необразовани зайци ... За да няма инфекции, се слага ПРЕЗЕРВАТИВ!!!

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Аз съм правила секс по време на цикъл, но само в дните с по-слабо течение. Ако се притеснявате от нещо можете да пробвате под душа, така нито ще се притеснявате за чаршафи и тем подобни, нито ще се чувствате толкова дискомфортно. Мое мнение
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Хаха еми почти на 18 съм
    Последно редактирано от BuBzzz : 01-22-2012 на 07:07

BuBy

Приятеля ми не го е гнус от мен, а на мен само първия път ми беше притеснено.
    Всичко ми е по чувствено по време на цикъл и мога да кажа, че е страхотно.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Хаха еми почти на 18 съм
    Толкова по-жалко.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    самата идея е гнусна
    толкова ли не можете да минете 5 дни без секс?!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

С презерватив и под душа няма абсолютно никакъв проблем за правене на секс. Моят гинеколог даже ми препоръча за да ми облекчи менструалните болки да правя секс в този период. Както знаете секса си е много добро обезболяващо

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз също точно по време на менструацията имам много силно желание за секс. Бих го направила, стига приятеля ми да се съгласи - под душа, с презерватив в последните дни... Какъв е проблема?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Толкова по-жалко.
    Просто си го правим винаги без.Взимам противозачатъчни предписани са ми от гинеколог .Аз просто споделям,а вие веднага ме нападате

BuBy

Град
    Beyond reality
    Ти хубаво си ги пий, ама явно не знаеш ,че противозачатъчните не предпазват от инфекции и като го правиш докато си в цикъл, и той е без презерватив ще си вкараш автогол. Не те нападам,а ти казвам да помислиш малко.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ти хубаво си ги пий, ама явно не знаеш ,че противозачатъчните не предпазват от инфекции и като го правиш докато си в цикъл, и той е без презерватив ще си вкараш автогол. Не те нападам,а ти казвам да помислиш малко.
    Аз знам,че не трябва,но понеже и преди сме го правили в цикъл и никога не се е случвало това.Слава на бога не е сериозно.Даже вече помина

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си