- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъл и секс?
Когато сте в цикъл,бихте ли правили секс с приятеля си ? Или да ви докосва клитора, да влиза с пръсти? Вчера и днес и ми бяха последните дни от цикъла и защото бях в приятеля ми и той поиска да правим секс или поне да ме докосва , но аз отказах. Не знам прекалено ми е странно.... на всичкото отгоре нямах НИКАКВО желание за секс или каквото и да било.. в мен ли е грешката не знам..
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Не правя секс докато съм в менструация и не позволявам да приятеля ми да ме докосва/стимулира. Не се чувствам комфортно в тези дни от месеца и не бих могла да се отпусна достатъчно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ И аз така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
подкрепям TheBeliever. не мисля, че някога дори бих размислила. не само, че ми е странно, но и адски неудобно, точно защото това е времето от месеца, в което просто може да се изчака няколко дни. не е болка за умиране все пак.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Именно. Има още 25 дена в месеца и те решеват, че точно тогава най-много искат..
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Аз пък си умирам за секс точно тогава, не правя, защото идеята не ми се нрави съвсем, но все пак е поболявам след 2-рия ден, буквално...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Преди по време на цикъл най-много ми се правеше ,но не правя и не бих. Първо ми е отвратително гнусна самата мисъл. Второ ,че тая кучка природата ме е "благословила" с изключително болезнена менструация през всичките 6 дни (от 2рия нататък става поносимо!)
maDamn
И аз така си мислех - че не искам да ме вижда в тоя период от месеца, че самата аз се чувствам гадна и изпъпчила се, въпреки че като преминат болките първия ден, след това толкова ми се прави секс, че не мога да гледам.
Той обаче си изигра правилно картите и редовно ме пита кога щяло да ми идва пак. :д
Правила съм секс, докато съм в менструация и го намирам за готино. Винаги съм искала да пробвам и когато си намерих момче, което да ми се навие на акъла (че нали ги знаете някои какви са страхливи от кръв и нз си кво) таа не останах разочарована, беше ми много хубаво, просто трябва да се внимава и да не е много грубо изпълнението.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не бих го направила. За мен гледката не би била приятна и не смятам че тези няколко дни са за секс -все пак имаме останалата част от месеца. Не че не изгарям от желание и тогава ..![]()
По време на цикъл съм заядлива , гаднярка ;д не се говори с мен първите 2 дни , после самата аз изглеждам зле и не бих позволила дори да ме докосва .
Приятеля ми не го е гнус от мен, а на мен само първия път ми беше притеснено.
Всичко ми е по чувствено по време на цикъл и мога да кажа, че е страхотно.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
С презерватив и под душа няма абсолютно никакъв проблем за правене на секс. Моят гинеколог даже ми препоръча за да ми облекчи менструалните болки да правя секс в този период. Както знаете секса си е много добро обезболяващо![]()
Аз също точно по време на менструацията имам много силно желание за секс. Бих го направила, стига приятеля ми да се съгласи - под душа, с презерватив в последните дни... Какъв е проблема?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ти хубаво си ги пий, ама явно не знаеш ,че противозачатъчните не предпазват от инфекции и като го правиш докато си в цикъл, и той е без презерватив ще си вкараш автогол. Не те нападам,а ти казвам да помислиш малко.
maDamn