- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грискане на ноктите
Здравейте, аз съм момиче на 13 години и имам един много ужасен навик, който искам да махна... Още от първи клас може би си грискам ноктите, а много искам да спра, понеже искам да имам хубав и здрав маникюр..... Може ли да ми помогнете...? Как бих могла да го спра?
da , opitvala sum go no ne6to ne mi se polu4ava... moje pak da opitam... blagodarq
намери си друго занимание.. когато усетиш,че си гризеш ноктите вземи нещо и почни да се занимаваш.. ако ще и като на бебетата тия мекичките за устата като им растат зъбките ;д горчив лак.. гледане на снимки в интернет с много дълъг и хубав маникюр така че да те хване яд и да искаш и ти да имаш такива нокти.. айде успех
![]()
забравих да кажа.. иди на маникюрист просто да ти направи хубави рисунки.. и така ще те е жал да ги разваляш+1 съм за лютите чушки !
mersi za suvetite.. 6te opitam vsi4ko puk dano stane...
az moga da is pravq hubavi risunki i naistitna kato si gi napravq ne gi grizkam mnogo no prosto prez u4ebnata godina nqmam mngo vreme da otdelq za noktite... mersi
Само се замисли колко е гнусно и ще спреш, направо ми се отяжда като си го представя :&
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^ +1 .. и пиши на кирилица![]()
Пробвай вярно това с ноктопластиката. Хем ще имаш хубави нокти веднага, хем няма да ги гризеш. Мисълта, че удължителят е пластмасов, материалите са токсични и отгоре има хубава рисунка трябва да те спира![]()
Кирилицата е задължителна !
Hostis Honori Invidia