- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грискане на ноктите
Здравейте, аз съм момиче на 13 години и имам един много ужасен навик, който искам да махна... Още от първи клас може би си грискам ноктите, а много искам да спра, понеже искам да имам хубав и здрав маникюр..... Може ли да ми помогнете...? Как бих могла да го спра?
da , opitvala sum go no ne6to ne mi se polu4ava... moje pak da opitam... blagodarq
забравих да кажа.. иди на маникюрист просто да ти направи хубави рисунки.. и така ще те е жал да ги разваляш+1 съм за лютите чушки !
намери си друго занимание.. когато усетиш,че си гризеш ноктите вземи нещо и почни да се занимаваш.. ако ще и като на бебетата тия мекичките за устата като им растат зъбките ;д горчив лак.. гледане на снимки в интернет с много дълъг и хубав маникюр така че да те хване яд и да искаш и ти да имаш такива нокти.. айде успех
![]()
az moga da is pravq hubavi risunki i naistitna kato si gi napravq ne gi grizkam mnogo no prosto prez u4ebnata godina nqmam mngo vreme da otdelq za noktite... mersi
mersi za suvetite.. 6te opitam vsi4ko puk dano stane...
Само се замисли колко е гнусно и ще спреш, направо ми се отяжда като си го представя :&
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^ +1 .. и пиши на кирилица![]()
Пробвай вярно това с ноктопластиката. Хем ще имаш хубави нокти веднага, хем няма да ги гризеш. Мисълта, че удължителят е пластмасов, материалите са токсични и отгоре има хубава рисунка трябва да те спира![]()
Кирилицата е задължителна !
Hostis Honori Invidia