.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me

Question Избор на фотоапарат

Здравейте Бих искала да ми помогнете да си избера хубав фотоапарат.. Моя е Benq c640 и въобще не съм доволна.. Успява да направи снимки само на силна дневна светлина.. Ако снимам в стая със светната лампа снимките излизат тъмни и зърнести,а ако снимам със светкавица всичко излиза адски осветено..
    Та така,спряла съм се на SONY DSC-T90B - http://www.technomarket.bg/products/.../sony-dsc-t90b и на SONY DSC-W350B+NP-BN1 BUNDLE - http://www.technomarket.bg/products/...-np-bn1-bundle . Приятели са ми казвали ,че са най-доволни от SONY. Аз не разбирам от техника,така ,че ще се радвам да ми помогнете Споделете и ако имате и други предложения. Мисля да дам MAX 350 лв,стига да си заслужава.

Мерси предварително

П.П Ако може да ми предложите и някой водоустойчив фотоапарат..
    Последно редактирано от Junieee8 : 01-21-2012 на 09:22
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен
    всъщност тези модели, на които си се спряла са добри и двата, като SONY DSC-T90B е 12.1 мегапиксела но предлага по-добри светлочувствителност, качество на картината и звука, и функции за автоснимачка, затова пък другият модел е 14 мегапиксела, което е с 2 мегапиксела по-висока резолюция на заснемане, но няма екстрите за по-добри светлочувствителност, качество на картината и звука, и функции за автоснимачка, които другия модел има, затова пък има над два пъти по-ниска цена - характеристиките ги има в описанието, гледаш, сравняваш и накрая избираш
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 11:09

Град

Smile

Мерси ) Аа някой добър водоустойчив,горе долу с тези характеристики?
    Например този- http://www.technomarket.bg/products/...-tg-310-orange .
    Последно редактирано от Junieee8 : 01-21-2012 на 11:45
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен
    най-евтиният водоустойчив на sony е този: http://www.technomarket.bg/products/.../sony-dsc-tx5s

просто напиши "водоустойчив фотоапарат" в полето за търсене и ще излезе меню с всички водоустойчиви модели
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 12:44

Град
    Цената не ме интересува толкова колкото качеството Може и да не е на SONY, този по-горе добър ли е? Абе важното ми е да може да прави снимки в стая (на изкуствена светлина) без да излизат черни или адски осветени.
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Junieee8 Виж мнението
    Цената не ме интересува толкова колкото качеството Може и да не е на SONY, този по-горе добър ли е? Абе важното ми е да може да прави снимки в стая (на изкуствена светлина) без да излизат черни или адски осветени.
    водоустойчивите са по-скъпи, но обисновено са водоустойчиви само до 3 м., което означава че по принцип не са предназначени за подводни снимки, а само за заснемане при по-обилен дъжд на открито без чадър или ако плуваш с него на повърхността на воден басейн, така че, ако не ти трябва за такива цели, тогава можеш да минеш и без водоустойчив и по-добре да се спреш на sony-тата, защото са качествени и цената им не е по-висока примерно от онези на canon

иначе на която и марка от реномираните да се спреш, и sony, и canon, и olympus, и samsung, и nikon, все са добри
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 14:49

Втория модел е готин, сестра ми го има...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си