.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цената не ме интересува толкова колкото качеството Може и да не е на SONY, този по-горе добър ли е? Абе важното ми е да може да прави снимки в стая (на изкуствена светлина) без да излизат черни или адски осветени.
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Junieee8 Виж мнението
    Цената не ме интересува толкова колкото качеството Може и да не е на SONY, този по-горе добър ли е? Абе важното ми е да може да прави снимки в стая (на изкуствена светлина) без да излизат черни или адски осветени.
    водоустойчивите са по-скъпи, но обисновено са водоустойчиви само до 3 м., което означава че по принцип не са предназначени за подводни снимки, а само за заснемане при по-обилен дъжд на открито без чадър или ако плуваш с него на повърхността на воден басейн, така че, ако не ти трябва за такива цели, тогава можеш да минеш и без водоустойчив и по-добре да се спреш на sony-тата, защото са качествени и цената им не е по-висока примерно от онези на canon

иначе на която и марка от реномираните да се спреш, и sony, и canon, и olympus, и samsung, и nikon, все са добри
    Последно редактирано от npp : 01-21-2012 на 14:49

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си