Ани пристигна в студиото от car.Not просто някоя стара кола, студио кола, пълна с шофьор, с черни кожени ръкавици и лъскава фуражка.
Благодаря ви, скъпа. "Вълнуващ ден пред вас, е това?" Попита го тя, като тя и Лана събра торбите си заедно и са готови да се измъкнем.
"Събиране на Джеймс Макавой от летището следващия .. водача разкри с намигване.
"Ооо, той идва тук?"
"Нее, новини студио в града.`
"Срам`
Както Ани начело вътре, там е една вихрушка на дейност, тъй като хората видяха, нейните coming.Receptionists запърха с подписване на формуляри и посетителят преминава. Едно момиче с клипборда предложи да си разходка в стаята си и да я чували.
"Аз ще бъда глоба", Ани увери си усмихнат, "са извършвали моите собствени торби за известно време сега, аз съм сигурен, че мога да се оправя малко по-дълго`
Лана, неловко изостава в сянката на майка си, дава бърза вълна преди отлепване в посока на екипажа площ, докато Ани се отправиха към ВИП апартамент звезда.
Вратата е украсена с саморъчен знак, който прочете Как да не пазарувате, залепена с ярки сини треньорът tape.As скоро, тъй като тя бутна го отворите "Ани регистрирани претъпканата стая и зает бучене на дейност.
"Здравейте моята скъпа", изглежда зает, аз съм тук! ", Обяви тя и всички глави се обърнаха към нея.
Имаше Амелия, производител "PA, папки в ръка, молив прибран зад едното ухо, iPhone срещу други и нещо наистина мода напред подхлъзване от раменете си.
В ъгъла е Джинджър, момиче грим, различни други производствени bods и "Здравейте, вие трябва да се Melisa, прекрасен е да се запознаем!`
Ани поздрави жена, седяща пред очебийно ярки огледало, като Джинджър прилага фундамент с влажна гъба.
"Да ... Здравейте ... Melisa се обърна към Ани с срамежлива усмивка.
"Как си?" Ани попита, като Мелиса приятелско ръкостискане. "Не се притеснявайте, вие сте в добро hand.Ginger е genius.She може дори да ми изглеждат наполовина приличен, ако аз съм много, много хубаво да я, подкуп нея с безплатни чанти и неща от този вид. "
"Ооо!" Джинджър се усмихна на Ани, имаш нещо вълнуващо за мен? `