- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кифлите...пречка ли са??
Говорех си едно момче (голям сладур) което харесвам.Мисля, че имаше интерес нз ....Дойдоха едни кифли от неговия клас при нас.Той ми каза, че има работа няква и си трагна. Повече не ми е писал нита в фейса нито в скайпа. На срещата ми правеше комплименти, апак сега не ми пише. Дали е заради онези клюкарки ноито доидоха? Дали го срам от мен нз. Моля изкажете мнение....
ddd
Или са му казали нещо кофти за теб или го е срам най-вероятно 2то![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Потърси го ти.
Ако те е харесал, обаче са му наговорили кофти неща за теб и той, без да си направи труда сам да те опознае, е повярвал, не си струва.
Ако те харесва, щеше да те потърси, независимо дали някой му говори нещо или не.
И на мен ми е много неприятно някакви безмозъчни кифли да се натискат на всичко мъжко що мърда, но това е положението...Мога още много да говоря по този проблем, но смисълът на темата е друг.
Ако момчето те е хересало и не е глупаво, няма да повярва на някакви слухове без да се увери дали са верни...поговори ти с него..Успех.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
А на колко сте, ако не е тайна?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Това не е винаги вярно. Ако момчето е някое, което се води от хорското мнение и му пука какво мислят другите напълно възможно е това да е причината, ако тези "кифли" са му казали нещо лошо по адрес на авторката.
Аз съм съгласен с paradosou. Потърси го ти и се изяснете : )
--------------------------------------------------------
Или пък е имал друга работа и не ти е писал?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защо не го потърсиш ти ?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
А кога беше тази среща? Да не би да очакваш да ти се обади веднага на минутата?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5