- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А на вас какво са ви подарявали половинките? :)
Наближава Свети Валентин, за някой Тррифон Зарезан. Всеки с препочитанията си. Напоследък се почнаха с темите '' какво да му/й купя''. А за годишните/месеците какво са ви подарявали половинките? За свети валентин? Оставали ли сте доволни от подаренето, или не е било това което сте очаквали? Кои са ви любимите подаръци от хората до вас.)
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Като цяло, бих се зарадвала на всичко, стига да е от сърце и да е поднесено по подходящ начин ...
Не съм получавала кой-знае какви оригинални подаръци до сега, но затова пък аз винаги съм се старала, към подаръка да има нещо направено от менПонякога дори без повод имам желание да направя нещо за човека до мен ..
Ще видим този път как ще мине празникът (въпреки че и двамата не сме от особено празнуващите Св. Валентин)..
Оф за 14 февруари явно винаги сме били скарани и нищо не съм получавала, но иначе обеци, пръстен, гривна, дрехи, плющени играчки, моливи (мн обичам, колекционирам си ги), чанта и май друго не се сещам/
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Всичко сме си подарявали плюшени играчки,козметика,дрехи,об вки ,той ми подари пръстен на Swarovski за родженния ден,а миналия ми подари обици и колие пак на Swarovski ..абе вече даже си питаме кой какво иска защото останахме без идеи![]()
Сега наближава годишнината ни и ми хрумна одеве идеята да поръчам торта под формата на сърце и отгоре да пише колко много го обичаммисля,че е яко
2 плюшени играчки, комплект бели и черни обици + бяло и черно колие, козметика и кутийка със изрезки написано ''Обичам те'' на 100 езика.. мисля,че е това
Ох.. имам едно сладко черничко декоративно зайче... момченце е и се казва Бъди.. плюшена играчка.. 2 колиета.. дрехи...кецове..гривна..ключ държател изработен от него... с гравирани първите букви от имената ни слети в едно.. мн е сладко..негова тениска... (мн си я обичам и нося) рамка с магнитчета.. плюшено мишле..и супер мн мънички подаръчета без повод... от сорта на... бележки... рисунки... и какво ли още не...
п.п.обожавам го ! <3
Последно редактирано от DANNYYYYY : 01-27-2012 на 09:56
Една кутийка (сандъче) и като го отвориш изкача едно пружинено човече и хем те стряска и в същия момент ти се смее. (:
На 15 Февруари (ако искате го приемете за Свети Валентин) получих колекцията на Дъглас Адамс (Пътеводител на Галактическия Стопаджия) 6 книги в 1 и енциклопедия за фотографията или по-точно "Как да подобрим фотографските си умения" + една роза. И всичко това с думите "Честита сряда!". Адски много се зарадвах, той винаги знае какво да ми вземе.
Преди месец и половина ходи на сбирка с разни приятели от цялата страна в Пловдив и като се върна ми беше взел плюшка, която трябваше да изпера, защото от бебешко-розова беше станала сива от пътуването на стоп в голям дъжд. Беше адски мило, въпреки всичко.
За рождения ми ден (още не ходехме) беше взел заплата току що и ми подари Canon D1000 DSLR, което беше голяма радост за мен, не знаех къде се намирам, не можех да му опиша колко ме е зарадвал и в същото време колко ми е неудобно, че е хвърлил толкова пари за мен, а той каза, че се радва да вижда как приятелите му се развиват и обича да инвестира в хобитата им. След краткото ми проучване разбрах, че не съм единственият човек, на който той е правил голям подарък, но пък той беше единствения човек, който ми е правил такава изненада без задни мисли, а с чисто искреното желание да ме види по стъпалата към върха.
За първия ни месец заедно, освен приготвената от него вечеря и всичките свещи, на масата ме чакаха три прекрасни рози, перо и мастило. Отново нямах думи.
И всичките тези неща са такива, за които сме говорили. Трябва да разговаряте с хората, информацията е най-ценното нещо - видиш ли нужда, запълни я!
Хубав подарък от момче за момиче е плюшена играчка. Забелязал съм , че се радват много на такива неща. А иначе , ако сте семейство може и да е някакъв пръстен , или някакво друго бижу. А ако е от момиче за момче , най-добре е може би някаква дреха.
Със сегашния ми приятел не си подаряваме разни глупости с повод и без повод... Подари ми една висулка с моя йероглиф, която ми е много ценна и си я нося винаги ... той има същата ... И едно плюшено папагалче ми беше изтеглил от една машина, не е кой знае какво, но беше страшно сладък като се радваше, че го е изтеглил за мене.. и ми е някакво миличко, защо знам, че е от сърце ^^
Докато бившия ми подаряваше подаръци за всичко и просто бях свикнала с това и не ми правеха особено впечатление.. сега даже нямат и голяма стойност за мен![]()
бъчва с вино супер
момиче