Здравейте,не съм сигурен дали търся съвет или просто искам да споделя това ,което ми тежи ,а е доста по лесно да го кажеш на непознати !! Та ето я и моята история,на 20 години съм и съм имал доста не сериозни връзки.Преди повече от 2години се запознах със приятелка ,на моя бивша ,започнахме много да се сближаваме,но аз все още мислех за бившата си приятелка както и нейна приятелка.Да наречем едната с А. (бившата) и с В.(нейната приятелка) ,започнах доста да харесвам В. тя знаеше как А. ме беше наранила и т.н и как се бях превърнал в "лошо момче" не зачитах момичетата и се подигравах с тяхните чувства.Бяхме много близки приятели с В. постоянно разговаряхме и това момиче се влюби в мен.Аз не исках връзка ,не исках да се влюбвам отново ,но както знаете то не пита.Така започнах да изпитвам чувства и аз към В.,но точно тогава А. реши да ме потърси ,беше разбрала ,че излизам с едно момиче,но не знаеше ,че е нейната приятелка.По-точно били са много добри приятелки ,но нещо са имали неразбирателства и просто са останали приятелки не много близки.И А. започна да ме търси да иска да се върна и аз се повлиях направих много голяма грешка на 14февруари бях с А. докато се срещах със В. прекарахме невероятно този ден.Беше ми много тежко трябваше да избирам и тогава А. разбра,че новата ми приятелка е В. и започна да ми казва,как тя не си заслужава и много неща,които не знаех за В. тогава аз реших да оставя В. и да бъда с А. ! Бяхме заедно около месец ,но не беше същото както преди мислех постоянно за В. и осъзнах,че тя е това от което имам нужда.Отидох и я помолих за прошка тя ми прости и се събрахме бяхме заедно цяла година без проблеми обичахме се много и всичко беше прекрасно аз игнорирах А. и тя се отказа от мен.След тази прекрасна година аз почнах да греша ,почнах да изневерявам на В. да я наранявам молех и се тя ми прощаваше аз правех същата грешка,тя пак прощаваше.Но един ден се скарахме за нещо и си казахме край спомням си ,че беше Великден и аз бях съсипан ,тя ми каза че вече не била сигурна в чувствата си към мен.Беше ми много трудно,бях много наранен и започнах да правя всичко за нея.Тя искаше да се променя ,да не бъда толкова ревнив и да й вярвам .Аз си казах добре след месец опити от моя страна тя се върна ,но през този месец тя се държа ужасно с мен ,и аз й казах,че ако ме остави отново няма да се върна и да й се моля.Тя каза никога повече няма да те оставя и т.н .Аз по рождение имам проблем сърдечен и доста,често съм по болници и понякога много се влушавам ,дойде лятото и аз почнах да ставам по-зле ,постоянно бях на системи и т.н ... Тя постоянно си беше с приятелки , по плажове ,кафета дискотеки.. Към края на лятото аз заминах на почивка без нея,почти не се чувахме през това време не ми й липсваше.А когато се чувахме все се карахме тя ме занимваше с нейните си проблеми които бяха доста глупави от сорта как били на дискотека с нейни приятели и тях ги били и т.н .Не ме питаше как си прекарвам или как съм аз .. Бяхме си разменили едни верижки и винаги ги носехме.Когато се върнах от почивката видях ,че тя не я носи ,когато я попитах каза ,че е в нейна приятелка и ще я вземе утре.След 1-2 дни видях снимки на нея й едно момче прегърнати когато я попитах тя каза,че е от времето когато сме били разделени ,но аз бях откачил почнах да я обиждам и да се караме и й казах,че не искам да я виждам повече.Разделихме се и после аз съжалих за думите си събрахме се уж за 1 седмица и тогава тя ми каза,че не иска да се разделим аз й казах,че повече няма да се върна и тя ми каза,може би така е най-добре.Аз заминах в Германия за 2 седмици в болница на изследвания,когато се върнах тя вече излизаше с едно момче.И няколко дни след това откриха ,че имам рак веднага влязох в болница за операция .Тя знаеше,но не дойде в болницата по-време на операцията сърцето ми е било спряло за секунди и са щяли да ме изпуснат.Когато разбрах за това исках тя да е до мен бях уплашен казаха,че не съм добре и ще имам нужда от още 1 операция.Тогава й се обадих исках да я чуя много ,но тя беше с него ,чувах го как говори и веднага й затворих.От вълнението сърцето ми е спряло за 30 секунди .. след това ми правиха още 1 операция и след няколко дни се прибрах вкъщи.Тя нито ми се обади ,нито дойде това беше край ,тя беше с него.Но аз я обичах след време й се обадих точно на деня в който ако не се бяхме разделяли щяхме да правим 2 години тя се разплака ,но не каза нищо затвори ми.След 2 дни аз я видях с него и само й махнах и ги поздравих и постъпих кофти като пред него казах ,защо се разпла онзи ден.Явно са се скарали ,защото когато се прибрах видях,че съм блокиран отвсякъде опитах се да й звънна тя ми затваряше после ми вдигна нейна приятелка и ми каза "Не я търси тя е щастлива с друг и продължи напред направи го и ти не те иска в живота си."Тогава аз просто се отказах вече 6 месеца не съм я потърсил,нито виждал ,беше ми много тежко не можех да спя.Правех доста глупости,започнах да пия много ,да взимам различни опиати и да бъда с различни момичета за да запълня празнината.Това така й не се случи и все още не е тя ми липсва много ,още е с това момче й е много щастлива и влюбена ,но просто ми липсва в момента имам приятелки ,но не е същото не мога да се влюбя не изпитвам нищо все едно ми е .. И просто не знам какво да правя минаха 6 месеца .. Благодаря на тези ,които са го прочели