Разби сърцето ми, не мога да повярвам, че го направи...
Здравейте съфорумци.. много съм объркан и имам нужда от съвет! Запознах се с едно момиче преди около 1 година.. Нещата между нас се развиха супер бързо, може да се каже, че още когато я видях за първи път яко хлътнах по нея. В последствие започнахме да се виждаме по-често.. заобичахме се.. имаме много общи интереси, без музиката.. там вкусовете ни са коренно различни, но това не е проблема.
Та проблема е там, че 3 месеца след началото на връзката ни разбрах, че ходи с още 2 момчета.. нямам думи да опиша какво ми беше! Чувствах се ужасно, търсех къде е проблема, в мен ли е, защо така се получи.. поговорихме си, обеща ми, че повече няма да ми изневери и, че ще бъде само моя! Аз от моя страна и простих, дадох и втори шанс и нещата между нас отново потръгнаха..
Сега, 2 месеца по-късно тя отново ми изневери Каза ми, че съм и бил просто за занимавка и изобщо не е чувствала нищо към мен! Чувствам се съсипан! Никога преди не съм обичал момиче толкова силно! Искам да си я върна някак.. но не знам дали ще мога.. Ужасно много я обичам От 3 дни не съм я виждал .. постоянно я сънувам и не издържам вече без нея Не знам какво да правя.. не знам как ще го преживея..